i5 4460 ve RX 580 için Kasa ve PSU Önerisi

Ahmet Boncuk

Hectopat
Daha fazla  
Sistem özelliklerim:
  • i5 4460 işlemci
  • Asus Dual RX 580 ekran kartı
  • Asus H81M-d r2.0 anakart
  • 8 GB 1600 MHz RAM
Kasa ve PSU almayı düşünüyorum ancak ikisini ayrı ayrı mı, yoksa bir arada mı alsam karar veremedim. Öncelikle sistemimin güç ihtiyacı kaç Watt?
Bir diğer sorum ise kasa içine takacağımız LED'li egzoz fanları sistemin toplam güç tüketimine kaç Watt etki eder?
Kasaların ikisinde de 80Plus PSU bulunmakta. Sistemimin güç gereksinimine göre ikisinden birini tercih edeceğim. Hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem özelliklerim:
  • i5 4460 işlemci
  • Asus Dual RX 580 ekran kartı
  • Asus H81M-d r2.0 anakart
  • 8 GB 1600 MHz RAM
Kasa ve PSU almayı düşünüyorum ancak ikisini ayrı ayrı mı, yoksa bir arada mı alsam karar veremedim. Öncelikle sistemimin güç ihtiyacı kaç Watt?
Bir diğer sorum ise kasa içine takacağımız LED'li egzoz fanları sistemin toplam güç tüketimine kaç Watt etki eder?
Kasaların ikisinde de 80Plus PSU bulunmakta. Sistemimin güç gereksinimine göre ikisinden birini tercih edeceğim. Hangisini almalıyım?
anakartınız micro Atx , size Lite 3.1 micro atx kasamızı önerebilirim.
CoolerMaster MasterBox Lite 3.1 500W MiniTower mATX Kasa

Kasa Corsair Carbide,Phanteks P400S, NXZT S340 Olabilir PSU Olarak Cooler Master alabilirsin ve evga alabilirsin.RGB istersen thermaltake smart alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı