i5 4570 boşta 96-97 derece

omrxedomer

Decapat
Katılım
9 Mart 2021
Mesajlar
76
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dediğim gibi, işlemcim boştayken bile 97-98. oyunlarda aniden FPS düşmesi gibi sorunlar alıyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim?
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    25,4 KB · Görüntüleme: 98
Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci fanının olduğuna/çalıştığına emin misiniz? Termal macun yenileyin, stok fandan kurtulun, iyi bir temizlik yapın/yaptırın. Ek olarak bu sıcaklıklar ile oyuna girmenizi önermiyorum.
 
Hocam masaüstü kullanıyorsanız termal macunu yenilemeniz gerekiyor eğer laptop kullanıyorsanız bir bilgisayarcıya gidip içini temizletmeniz ve termal macunu yeniletmeniz lazım.
 
Bu uygulamayı indirip buradan bakar mısın?
Termal macunu en son ne zaman değiştirdin?
Fanı yerinden çıkarttıysan tam oturmamış olabilir.
 
Hocam benim de işlemcim oluyordu öyle. Sebebi işlemcinin tam oturmaması ve termal macununun eskimesi veya tam sürülememesi olabilir. İ5-7500 işlemcim var ve aynı sorunu yaşamıştım. Sebebi ise işlemcinin fanı tam oturmamıştı ve termal macununun yenilenmesi gerekiyordu.
 
Dediğim gibi, işlemcim boştayken bile 97-98. oyunlarda aniden FPS düşmesi gibi sorunlar alıyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Stok fanlar artık ömrünü doldurdu en ucuz işlemci sogutucusunu vereyim ben sana Snowman M.200 4 saat oyun oynadım işlemciye elledim bir bayakım diye sıcaklık 0 çok başarılı ve ucuz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı