i5-4570 GTX 1650 sistem oyunlarda FPS düşüşleri olmaya başladı

10Piece

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarım bütün oyunlarda (LoL, CS:GO dahil) FPS düşmesi sorunu yaratmaya başladı. Kulaklığın driverini yükledikten sonra oldu bende sildim. Driver ile bir alakası yok sanırım. Format atmak istemiyorum, yanıtlarınızı bekliyorum. (SSD hasar testi vs. yaptım.)
GPU: GTX 1650.
CPU: i5-4570
RAM: 8 GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun beni deli ediyordu 3 kere format attım ilk format attığımda düzelmiş gibi oluyor sonraki gün yine tekrarlıyordu SSD değiştirerek sorunu çözdüm.

Aynı sorun beni deli ediyordu 3 kere format attım ilk format attığımda düzelmiş gibi oluyor sonraki gün yine tekrarlıyordu SSD değiştirerek sorunu çözdüm.

SSD sahte sanırım SSD uzerindeki SPD yongası yani kontrolcü yongası ve EEPROM entegresi replika, replika SPD yongasının fabrikasyonu daha basittir ve ucuzdur SSD edinirken pahalı ve güvenilir platformardan almaya dikkat edin hocam.

SSD sahte sanırım SSD uzerindeki SPD yongası yani kontrolcü yongası ve EEPROM entegresi replika, replika SPD yongasının fabrikasyonu daha basittir ve ucuzdur SSD edinirken pahalı ve güvenilir platformardan almaya dikkat edin hocam.

4 yıldır kullanıyordum sahte olabilirdir belki de yeni SSD'den sonra elden çıkarttım sistemi sağ olun tavsiye için.

İşlemcini ve RAM'ini tazele yedek alıp format at bende i7 3770K kullanacagım önümüzdeki zamanlarda eski nesil biraz bakım istiyor bu arada ekran kartın CPU ile uyumsuz ekran kartın biraz fazla kaçmış gibi sana tavsiyem i7 4790K'ya tazelemen CPU çok düşük kalmış.

Sorun darboğazdan büyük ihtimalle microstturerrıng gibi bir şey genellikle SLI da ve CrossFire'de olsa da onun gibi bir şey herhalde.
Önceden olmuyordu işte sorun orda ne olduda bu sorun ortaya çıktı.

8GB günümüzde yetersiz kalıyor seninkinden çok daha iyi bir sistemde 8GB ram varken aynı problemi gözlemledim. Bence sana her koşulda bir 8GB ram daha şart

Sistemin eski.

Saydığın oyunlar yerinde sayan oyunlar değil, sürekli güncelleme alıp geliştirme yapan ve bunların sonucunda gereksinimleri artan oyunlar bunlar. Kapitalist bir dünyada yaşıyoruz o yüzden belli şeyler eski performansı vermiyor haliyle.

Şu an bu sistemde ne yapabilirim dersen bi 8 RAM daha alıp ikinci elde 4770K, 4790K gibi soketinin en güçlü işlemcilerinden birini alıp yola devam etmek olur.

Sistemin eski.

Saydığın oyunlar yerinde sayan oyunlar değil, sürekli güncelleme alıp geliştirme yapan ve bunların sonucunda gereksinimleri artan oyunlar bunlar. Kapitalist bir dünyada yaşıyoruz o yüzden belli şeyler eski performansı vermiyor haliyle.

Şu an bu sistemde ne yapabilirim dersen bi 8 RAM daha alıp ikinci elde 4770K, 4790K gibi soketinin en güçlü işlemcilerinden birini alıp yola devam etmek olur.
Anakart en fazla 8 GB RAM destekliyor maalesef. Ama işlemci değiştirebilirim bir ara.

Anakart en fazla 8 GB RAM destekliyor maalesef. Ama işlemci değiştirebilirim bir ara.

Hocam isterseniz stokta bilgisayar var HP 8300 Elite adı verilen çok iyi bir bilgisayar Max 3. nesil işlemci destekliyor tek eksisi o 32 GB RAM'e kadar RAM takabiliyorsunuz isterseniz ondan alın sonra CPU RAM ve ekran kartı alıp sistemi tazeleyin sizin için iyi olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı