i5-4570 sistemin parçaları kaç TL eder?

Enahaine

Hectopat
Makaleler
1
Şu an kasamda bu parçalar var. İşlemcim çok yetersiz kaldığı için bunları satıp DDR4 en azından i3 10100F gibi bir işlemciye geçmek istiyorum. Bunları satmak istesem kaça satabilirim ve ne alabilirim?

i5 4570 3.20 GHz.
ASUS H81M-P Plus anakart.
Kingston DDR3 1600MHz 8x2 RAM var.

Toplam 2000 TL gibi bir fiyat düşündüm.

1700-2.000 civarı normal sanırım hocam. He ben olsam bu sisteme bu parayı vermem belki ama piyasası bu civar sanırım ikinci elde.
Pazarlık soracaklar için, fiyatı bir tık yukarda koyabilirsiniz.

1700-2.000 civarı normal sanırım hocam. He ben olsam bu sisteme bu parayı vermem belki ama piyasası bu civar sanırım ikinci elde.
Pazarlık soracaklar için, fiyatı bir tık yukarıda koyabilirsiniz.

Hocam satsam ne alacağım onu düşünüyorum ama aklıma bir şey gelmiyor biraz bakındım ama olan modeller pek içimi ısıtmadı ne önerirsin ortama 3000 TL bütçe var RAM+anakart+işlemci

Hocam satsam ne alacağım onu düşünüyorum ama aklıma bir şey gelmiyor biraz bakındım ama olan modeller pek içimi ısıtmadı ne önerirsin ortama 3000 TL bütçe var RAM+anakart+işlemci
Biraz daha bütçeniz olsaydı, H610M+12100f'e geçin derdim. Hem güncel, hemde ileriye dönük en uygun set olur. İkinci elde bakabilirsiniz.
Diğer türlü 10100f+h410m de olabilir, yeterli bence, o size daha uygun gelir. Hem bütçenizide zorlamaz.
RAM'leri çok düşünmedim ama 2x8 olduktan sonra çok fazla detayına dikkat etmiyorum ben. RAM detaylarının performansa etkisi aşırı değil sonuçta. Önemli olan Dual Channel kullanmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…