i5 4590 ve GTC1060 kasa alınır mı?

• Konuyu başlatan Hypeer
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 904
2500 TL iyi mi bu sistem için? Alacak kişiyi kaç sene götürür?
Ben olsam düşünmeden alırdım. Fiyatı iyidir. Şuan neredeyse her oyunu 1080p High ayarlarda 50-60 FPS oynatıyor. 3-5 senesi daha var denebilir ekran kartının. Fakat işlemci ilerleyen zamanlarda değiştirilmeli. Şuan şart olmasa da en fazla 1 sene sonra değiştirilmeli.

Ben olsam düşünmeden alırdım. Fiyatı iyidir. Şuan neredeyse her oyunu 1080p High ayarlarda 50-60 FPS oynatıyor. 3-5 senesi daha var denebilir ekran kartının. Fakat işlemci ilerleyen zamanlarda değiştirilmeli. Şuan şart olmasa da en fazla 1 sene sonra değiştirilmeli.
Düşük gereksinim gerektiren oyunlarda ne kadar darboğaz yaşanır? Mesela CS 1.6 gibi bir oyunda durum ne olur?

Hocam çok uygun fiyat. Alırken işlemci ve ekran kartını testlere sokun en az 10 dakika. O işlemci güçsüz değil çoğu oyunda sizi üzmez. Altından kalkar GPU'nun.
Alacağım kişiye mahcup olmak istemiyorum. 3-5 sene götürse onu yeter. Sürekli oyun oynanmayacak zaten. Ürünlerin garantisi ve kutusu yok bu arada.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı