1080P en yüksek ayarlarda oynarsa yine de sorun olur mu?Elbette sorun orada zaten. Ekran kartı çok iyi işlemci biraz güçsüz kalıyor. Yük düşük gereksinimli oyunlarda işlemciye biner. Bu yüzden darboğaz olabilir.
1080P en yüksek ayarlarda oynarsa yine de sorun olur mu?Elbette sorun orada zaten. Ekran kartı çok iyi işlemci biraz güçsüz kalıyor. Yük düşük gereksinimli oyunlarda işlemciye biner. Bu yüzden darboğaz olabilir.
Düşünmeden alın. Drop girecek kadar olmaz. FPS düşer sadece. İsterseniz 2-3 video bırakabilirim buraya. 150FPS civarlarında takılırsınız. Cidden alınır.1080P en yüksek ayarlarda oynarsa yine de sorun olur mu?
2500 TL iyi mi bu sistem için? Alacak kişiyi kaç sene götürür?Düşünmeden alın. Drop girecek kadar olmaz. FPS düşer sadece. İsterseniz 2-3 video bırakabilirim buraya. 150FPS civarlarında takılırsınız. Cidden alınır.
Ben olsam düşünmeden alırdım. Fiyatı iyidir. Şuan neredeyse her oyunu 1080p High ayarlarda 50-60 FPS oynatıyor. 3-5 senesi daha var denebilir ekran kartının. Fakat işlemci ilerleyen zamanlarda değiştirilmeli. Şuan şart olmasa da en fazla 1 sene sonra değiştirilmeli.2500 TL iyi mi bu sistem için? Alacak kişiyi kaç sene götürür?
Düşük gereksinim gerektiren oyunlarda ne kadar darboğaz yaşanır? Mesela CS 1.6 gibi bir oyunda durum ne olur?Ben olsam düşünmeden alırdım. Fiyatı iyidir. Şuan neredeyse her oyunu 1080p High ayarlarda 50-60 FPS oynatıyor. 3-5 senesi daha var denebilir ekran kartının. Fakat işlemci ilerleyen zamanlarda değiştirilmeli. Şuan şart olmasa da en fazla 1 sene sonra değiştirilmeli.
CS:GO'da Ekran Kartı kullanımı %50'ye kadar düşüyor. Gerisine siz karar verin.Düşük gereksinim gerektiren oyunlarda ne kadar darboğaz yaşanır? Mesela CS 1.6 gibi bir oyunda durum ne olur?
Alacağım kişiye mahcup olmak istemiyorum. 3-5 sene götürse onu yeter. Sürekli oyun oynanmayacak zaten. Ürünlerin garantisi ve kutusu yok bu arada.Hocam çok uygun fiyat. Alırken işlemci ve ekran kartını testlere sokun en az 10 dakika. O işlemci güçsüz değil çoğu oyunda sizi üzmez. Altından kalkar GPU'nun.
Hocam mahçup olacak durum yok. 2500₺'ya buna yakın bir sistem bile bulmak/dizmek maalesef mümkün değil.Alacağım kişiye mahcup olmak istemiyorum. 3-5 sene götürse onu yeter. Sürekli oyun oynanmayacak zaten. Ürünlerin garantisi ve kutusu yok bu arada.
Sistem eski olduğu için bir süre sonra elinde kalır diye korkuyorum açıkcası. Garanti vb. gibi bir durumuda yok ya.Hocam mahçup olacak durum yok. 2500₺'ya buna yakın bir sistem bile bulmak/dizmek maalesef mümkün değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.