i5-4590'a geçtikten sonra USB 2.0 çalışmıyor

HsynGuler

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben i5 4590 işlemciye yükselltim bilgisayarı ve sonra Windows güncellesi kendini ama resettin sonra klavye mouse çalışmaz oldu. Wi-Fi adaptörde çalışmaz oldu yani USB 2.0 portları gitti ama mavi olan USB 3.0 çalışır durumda her şeyi denedim format attım driver güncelledim sıfırdam her şeyi yaptım BIOS bile güncelledim ama olmuyor. kafayı yiyeceğim yardımcı olabilecek varsa çok iyi olur teşekkür ederim şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, ben i5 4590 işlemciye yükselltim bilgisayarı ve sonra Windows güncellesi kendini ama resettin sonra klavye mouse çalışmaz oldu. Wi-Fi adaptörde çalışmaz oldu yani USB 2.0 portları gitti ama mavi olan USB 3.0 çalışır durumda her şeyi denedim format attım driver güncelledim sıfırdam her şeyi yaptım BIOS bile güncelledim ama olmuyor. Kafayı yiyeceğim yardımcı olabilecek varsa çok iyi olur teşekkür ederim şimdiden.

Anakartınızın modeli nedir? BIOS güncellemsi yaptınız mı?

ASUS H81M-PLUS Bios güncellemeside yaptım tekrardan indirecem bios ve driverlerini baştan kurucam inş olur olmassa ne yapacam ben ya anakart çöp oldu resmen

Ama enteresan bişeydir hoparlör baglı usb 2.0 ye o çalışıyor

ASUS H81m-Plus BIOS güncellemeside yaptım tekrardan indireceğim BIOS ve sürücülerini baştan kuracağım inşallah olur olmazsa ne yapacağım ben ya anakart çöp oldu resmen.

Ama enteresan bir şeydir hoparlör baglı USB 2.0'ye o çalışıyor.

Eski işlemciyi takıp BIOS'u downgrade işlemi yapın sonrasında yeni işlemci ile biost Update yapın düzelir büyük ihtimalle.

Eski işlemciyi takıp BIOS'u downgrade işlemi yapın sonrasında yeni işlemci ile biost Update yapın düzelir büyük ihtimalle.

Onuda denedim maalesef olmuyor birkaç araştırma yaptım. Anakart arızalarının ilk başlangıçı USB portlarının sık sık kopma sonunu klavye mouse görmeme gibi ilerliyormuş yani benim anakartım bozulmuş hiçbir şey yollen bir anda oldu ne olduysa böyle sonun yaşayan arkadaşlar olursa hiç ugraşmasınlar güvendikleri bir bilgisayar tamircisine anakart tamiri yaptıraınlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı