İ5 4670k İçin 350 TL'ye Anakart Önerisi

neşelienginar

Kilopat
Makaleler
4
Daha fazla  
İşlemciyi aldım; ancak anakart seçiminde zorlanıyorum. Z87 G45 yeni nesil işlemcileri desteklemediği halde iyi bir karta benziyor. İleride O. C düşünüyorum. Sizin önerileriniz nelerdir? Bütçem: 350 TL

Z97 guard pro USB 3.0 çıkışı daha fazla PC mate anakarta göre. Z97 guard pro m2 portu var diğerinde yok. PCI Ex1 portu guard pro da daha fazla. Bu gibi farklar var aralarında. Z97 G55 SLI da ise SLI ve CF desteği, PCI Ex 16 slotu fazla, USB 3.0 girişleri fazlalığı gibi özellikleri var.

Hocam PC mate fiyatıyla da oldukça uygun; yalnız bu kadar ucuz olması insanın kafasını karıştırıyor. SLI yapmayacağım sadece basit bir O. C yaparım ileride. Bu nedenle PC mate alırsam pişmam olmam herhalde.

Olmassın, gayet iyi bir anakart. Fiyatının düşük olması diğer anakartlara göre bu dediğim özelliklerden biraz kırpılma olması o kadar.
Tamam hocam çok teşekkürler. Konuyla ilgili değil ama size son bir sorum olacak güç kaynağı olarak High Power Element Smart 750 Watt Smart aldım. Fiyatı çok uygundu. Bu güç kaynağı ile ilgili son olarak düşüncelerinizi alırsam çok memnun olurum.

Teşekkürler hocam evet fiyat olarak o civarlardaydı. Kasa olarak Zalman 5, harddisk olarak da WD 1 TB aldım. Ram, anakart ve ekran kartı kaldı. Kısaca sistemin daha yarısını topladım hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…