i5 4670K Sistem

En son önerdiğim

R9 290X Tri-X OC + B85 G43 Yüksek OC potensiyelli anakart + i5 4670K + 8GB 2x4 kit şeklinde 1600MHz CL9 ram + Contact 30 soğutucu seçtim. Yani o paraya GTX780Ti 'de sığdırırım ama bu sefer diğer bileşenler sizin gözünüze küçük gelecek.

Şöyle söyleyeyim tam bir sistem istiyorsanız benim önerdiğim sistemi düşünün. Sadece yazdığınız ana parçaları istiyorsanız @SypeR kardeşimin önerdiği sistemi tercih edebilirsiniz. Belirttiğiniz bütçeye göre yapılabilecek en iyi sistem önerisi bunlar. Kafanızı karıştırmanıza gerek yok.

Ya arkadaşım sen git al onları. Ram'de marka önemli değildir. Zaten 3 tane firma var. Kingston - GSkill - Corsair . Hangisi ucuz ise onu al. Hepsi aynı kalitede üretiyor.

Sistemin çok iyi ama ram çok düşük. O anakarta göre bunu alırsan ram olarak 45 tl fark öderyerek daha hızlı verim alırsın bu ram.

VATAN COMPUTER - CORSAIR - 8GB (2x4GB) Vengeance Pro DDR3 2133MHz CL11 Siyah So

Ekran kartında bu sistem için kötü bütçen ne kadar bilmiyorum ama ekran kartı olarak şunu alsan daha iyi olur. Arada 354 tl fark var.

VATAN COMPUTER - SAPPHIRE - R9 290 TRI-X OC GDDR5 4GB 512Bit AMD Radeon DX 11.2 Ekran Kart

400 tl daha çıkabilirsen bu sistem çok iyi olur. Memnun kalırsın.(Oyunlarda)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı