i5 4690 Sisteme ekran kartı önerisi

İkinci el almam uğraşamam kısacası.

Uğraşırsan iyi olur, elinde PC oldukça eski ve şu anda sıfır fiyatına değecek bir ekran kartını tam performansında kullanmak için iki kat daha güçlü donanımlara ihtiyacın var. Gidip GTX 1650 gibi kartlara 5000 TL ödemeyeceksin hoş.

Şu saatten sonra yapacağın 2000-2500 TL civarına dediğim kartlardan birini almak ya da ne var ne yok satıp minimum 20K bütçe ile sıfır bir hazır sistem almak olur.

Uğraşırsan iyi olur, elinde PC oldukça eski ve şu anda sıfır fiyatına değecek bir ekran kartını tam performansında kullanmak için iki kat daha güçlü donanımlara ihtiyacın var. Gidip GTX 1650 gibi kartlara 5000 TL ödemeyeceksin hoş.

Şu saatten sonra yapacağın 2000-2500 TL civarına dediğim kartlardan birini almak ya da ne var ne yok satıp minimum 20K bütçe ile sıfır bir hazır sistem almak olur.
Haklısın baya eskidi artık farkindayim bunuda ilk ciktiginda bu sitede tanıtımını yapmışlardı z97 pro gamer in o yüzden almıştım ..q İnan ki benimde aklımdaki bu yeniden sıfırdan PC toplamak ama gerçekten şuan çok zamanım yok uğraşmak istemiyorum dedim ya akşamdan akşama 3-5 saat oyun film vs izliyorim diye çok üstünde durmuyorum itopyadan topladım bekliyor sepetimde bakalım kafama göre bişey burdan çıkarsa Alaçam yada komple değişim şart olacak 😀

@REEJUUS İtopya'dan bilgisayar toplanmaz, tarihi kazık atıyor adamlar. Sen dediğim gibi kendi çevrenden o ekran kartlarına bak buluşur alırsın ya da Sahibinden.com Param Güvende sistemi var ödüyorsun parayı geliyor, deniyorsun ve beğenirsen öyle onay veriyorsun.

Sıfır sistem toplarım dersen de buradan tam bütçenle yeni konu açarsın da kazık yememiş olursun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı