Elindeki karttan ne gibi şikayetlerin var? Kartın hala iş görür bir model.
Peki kardeş güç kaynağı değiştirmeme gerek olur mu?GTX 1070 2. el 1500 civarına alırsın
Şimdi ben 3 oyun oynuyorum. BF3, BF HARDLINE ve ETS 2. BFler multiplayerde vysnc kapalı sağa sola baktığımda herşey bulanıyor gibi. Düz baktığım zaman net gözüküyor. Ets2 de ise birden aniden fps düştü. Ölçekleme seçeneği 200 de geri kalan ayarlar orta ve düşük. Buna rağmen şehire girdiğim zaman 50 fpsye kadar inebiliyor, sağa sola mause ile baktığım zaman pürüzlü geçiyor diyebilirim. Bu benim gözümü yoruyor. İlk aldığımda herşeyi full detayda açabiliyordum.Elindeki karttan ne gibi şikayetlerin var? Kartın hala iş görür bir model.
Multiplayer oyunda internet pinginden kaynaklı sorun yaşıyor da olabilirsin. Single Player modunda performans nasıl? CPU-GPU kullanım ve sıcaklık değerleri neler? Sürücülerin güncel mi?
Sürücü güncel durumdadır ve tarihi 20.01.2017 dir.Multiplayer oyunda internet pinginden kaynaklı sorun yaşıyor da olabilirsin. Single Player modunda performans nasıl? CPU-GPU kullanım ve sıcaklık değerleri neler? Sürücülerin güncel mi?
Evet elimde Hdd var fakat oyunlarım ssd de kurulu. Hdd de önemsiz 1-2 tane dosya var yani boş diyebilirim. Sıngleplayerde de aynı sorunları yaşıyorum.SSD'de sorun yok, HDD ile de test yap? HDD elinde var sanırsam. Oyunlar HDD'ye mi kurulu? Yoksa SSD atığın oyunlar da mı var? Single Player oynadığın oyunda attığın foto da değerlerde bir sorun yok. GPU kullanımı biraz düşük kalmış, yalnız Euro Track benzeri gibi sistem yormayan oyunlarda GPU kullanımının bu seviyelerde olması sorun değil. Single Player modu ile oynarken donma, kasma yaşadın mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.