i5 4690K için ekran kartı önerisi

yusuufmutlu

Hectopat
Merhaba dostlar. Sistemim artık çoğu oyunu oynatmakta zorluk çekiyor. Witcher 3 oynarken bile düşük FPS ile oynamak zorunda kalıyorum. Ekran kartımın kötü olduğunu düşünüyorum ve yenilemek istiyorum. Fakat sistem yaklaşık 6 yıllık olduğu için sadece ekran kartı ile bu sorunu çözer miyim bilemedim ve sizden tavsiye almak istedim. Sizce bu sisteme RX580-8 GB ekran kartı dahil etsem sistem kaldırır mı? Anakart, RAM vs. hepsi eski parçalar MHz, DDR muhabbetlerine göre. Ne tavsiye edersiniz iyi bir ekran kartıyla 3-4 yıl daha idare edebilir miyim?
(PES 21 gibi oyunları da oynayamıyorum aşırı düşük FPS alıyorum.)

a.PNG

b.PNG

Merhaba dostlar. Sistemim artık çoğu oyunu oynatmakta zorluk çekiyor. Witcher 3 oynarken bile düşük FPS ile oynamak zorunda kalıyorum. Ekran kartımın kötü olduğunu düşünüyorum ve yenilemek istiyorum. Fakat sistem yaklaşık 6 yıllık olduğu için sadece ekran kartı ile bu sorunu çözer miyim bilemedim ve sizden tavsiye almak istedim. Sizce bu sisteme RX580-8 GB ekran kartı dahil etsem sistem kaldırır mı? Anakart, RAM vs. hepsi eski parçalar MHz, DDR muhabbetlerine göre. Ne tavsiye edersiniz iyi bir ekran kartıyla 3-4 yıl daha idare edebilir miyim?
(PES 21 gibi oyunları da oynayamıyorum aşırı düşük FPS alıyorum.)

Eki Görüntüle 800371

Eki Görüntüle 800372

+8 GB daha RAM ve RX 5500XT 8 GB iyi gider.

Hocam, 8 GB RAM ve ekran kartıyla 3 sene rahat gider.

Sıfır almaya karar verirsem 2000-2200 arası olabilir ama onun yerine daha uyguna ikinci elini tercih etmeyi düşünüyorum. 1200-1500 arası ikinci elini bulabilir miyim dediğinizin?
İkinci elde o paraya 1650S bulunabilir ama gidip de ikinci el alma sıfırını alabilirsen. GTX 1650S ve 8 GB RAM al. RAM'i 2. el al. Şu an elinde mevcut olan RAM'ın hız değerleri nedir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı