i5 4690K için ekran kartı önerisi

Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için
Bir de RAM'lerde uyumsuzluk diye bir şey var. Yani yeni alacağınız RAM sorunsuz olsa bile sisteminize taktığınız zaman beraber çalışmayabilirler. İlk başta yaşadığınız yerde ikinci el ilanlarına bakın. Yani alacağınız yer yakında olursa RAM'i hem test edip hemde sisteminize uyumlu olup olmadığına bakarsınız.

Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için
Ustam son bir sorum olacak. Ben almışken iyisi olsun istediğim için 8GB olanını almayı düşünüyorum fakat aklıma bir şey takıldı. Önerdiğiniz ekran kartı 128 bit gözüküyor. Ben daha çok fps tarzı oyunlar oynuyorum bunun artısı eksisi nedir? Acaba 192 bit veya 256 bit bir kart alsam nasıl olur? Bir de işlemcim darboğaz yapmaz değil mi?
Bir de 2. el 8 GB 1600 MHz RAM alırsın artan parayla. Alacağın RAM'leri test et. Memtest ile yapabilirsin.
Ustam son bir sorum olacak. Ben almışken iyisi olsun istediğim için 8GB olanını almayı düşünüyorum fakat aklıma bir şey takıldı. Önerdiğiniz ekran kartı 128 bit gözüküyor. Ben daha çok fps tarzı oyunlar oynuyorum bunun artısı eksisi nedir? Acaba 192 bit veya 256 bit bir kart alsam nasıl olur? Bir de işlemcim darboğaz yapmaz değil mi?

Ekran kartı alırken Bit değerine bakmayın. Ayrıca 1650S'ten bahsediyorsunuz değil mi? Onun 8 GB modeli yok ki. Darboğazı dert etmene gerek yok. Tak kartını oyna oyununu.

Ustam son bir sorum olacak. Ben almışken iyisi olsun istediğim için 8 GB olanını almayı düşünüyorum fakat aklıma bir şey takıldı. Önerdiğiniz ekran kartı 128 Bit gözüküyor. Ben daha çok FPS tarzı oyunlar oynuyorum bunun artısı eksisi nedir? Acaba 192 Bit veya 256 Bit bir kart alsam nasıl olur? Bir de işlemcim darboğaz yapmaz değil mi?

Darboğaz yapar fakat bunu takmayın lütfen olabildiğince en iyi kartı alın, işlemci darboğazını grafikleri yükselterek, çözünürlük yükselterek azaltabilirsiniz, büyük ihtimalle rekabetçi oyunlarda sıkıntı yaşarsınız, bunun çözümü de DSR olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı