Michael Scofield Hectopat Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 513 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2015 #1 Evet arkadaşlar bütçem max 200tl tavsiyelerinizi bekliyorum, overlock yaptığımdada sıkıntı yapmayacak bir güç kaynağı olsun, teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ocak 2015
Evet arkadaşlar bütçem max 200tl tavsiyelerinizi bekliyorum, overlock yaptığımdada sıkıntı yapmayacak bir güç kaynağı olsun, teşekkürler.
S Shovery Ziyaretçi 14 Ocak 2015 #2 Anakartı Gigabyte Z97X Gaming 5 ile değiştir. Güç kaynağı olarak Corsair Vs 650 al.
Michael Scofield Hectopat Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 513 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2015 #3 Neden değiştireyim. Corsair vs ses yapıyor gibi sorunlar okudum internette onun hakkında ne düşünüyorsunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ocak 2015
Neden değiştireyim. Corsair vs ses yapıyor gibi sorunlar okudum internette onun hakkında ne düşünüyorsunuz?
S Shovery Ziyaretçi 14 Ocak 2015 #4 Çünkü çok daha iyi bir anakart. MSI'ın tek bios ve 4 gerçek fazı var. Gigabyte'ın çift bios ve 8 gerçek fazı var. Fazın fazla olması OverClockta stabiliteyi doğrudan etkiler. Vs 650 kullanıyorum sorunsuz.
Çünkü çok daha iyi bir anakart. MSI'ın tek bios ve 4 gerçek fazı var. Gigabyte'ın çift bios ve 8 gerçek fazı var. Fazın fazla olması OverClockta stabiliteyi doğrudan etkiler. Vs 650 kullanıyorum sorunsuz.