E emirylmzr Kilopat Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 74 12 Ocak 2023 #11 Barisdkmn dedi: Sisteminizin yükseltilebilecek bir yanı tok desem doğru olur. En mantıklı seçenek satıp yeni DDR4-5 bir sisteme geçmek olur. Bir de açılma hızı olarak 8.1 daha iyi sanırım fakat 10'un oyun performansı çok azda olsa daha iyi. Genişletmek için tıkla... Cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum. Sanırım w10 Home işletim sisteminden devam edeceğim.
Barisdkmn dedi: Sisteminizin yükseltilebilecek bir yanı tok desem doğru olur. En mantıklı seçenek satıp yeni DDR4-5 bir sisteme geçmek olur. Bir de açılma hızı olarak 8.1 daha iyi sanırım fakat 10'un oyun performansı çok azda olsa daha iyi. Genişletmek için tıkla... Cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum. Sanırım w10 Home işletim sisteminden devam edeceğim.
eylül kabuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 2.669 Makaleler 5 Çözümler 28 12 Ocak 2023 #12 Para biriktirip DDR5 RAM'li ve M.2 SSD'li bir sisteme geç bence. Güç kaynağı da kaliteli olsun.
E emirylmzr Kilopat Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 74 12 Ocak 2023 #13 izmirkartali dedi: Dengeli bir sisteminiz var. Toplu olarak satabilirsiniz. Bütçe belirleyip işlemci + anakart + RAM + ekran kartı değişikliği yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Öneriniz için teşekkürler.
izmirkartali dedi: Dengeli bir sisteminiz var. Toplu olarak satabilirsiniz. Bütçe belirleyip işlemci + anakart + RAM + ekran kartı değişikliği yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Öneriniz için teşekkürler.