ÜlgenHan
Megapat
Son bir yıldır böyle bir sorun yaşıyorum.
FPS değerlerim başlangıçta 90 - 110 arası fakat ilerleyen özellikle çok birimin çıktığı yoğun savaşlarda zaman zaman 40'a kadar düştüğü oluyor anlık olarak.
Donanımım:
i5 4690K (OC yok hiç yapmadım.)
GTX 1060 (3GB versiyonu) (Önceden GTX 780 kullanıyordum sorun yaşamıyordum.)
8 GB DDR3 1333 MHz (Hıza görev yöneticisinden baktım.)
Fakat RAM'lerim. 2x4 GB Corsair Vengeance Pro serisinden 2133 MHz.
Sorun sizce işlemci, ekran kartı mı yoksa RAM'in düşük olmasından mı?
Oyunu en yüksek ayarlarda oynuyorum fakat ekran çözünürlüğüm 1366 X 768 (Ekranım en yüksek bu değeri destekliyor.)
Aslında yeni bir bilgisayar da toplamak istiyorum. Başlangıçta işlemci, anakart ve RAM'i değiştirmek istiyorum. Tavsiyeleriniz var mı?
İşlemcimi 500TL'den satmayı düşünüyorum. Harici bir soğutucu kullanıyorum. Kendi soğutucusunu hiç kullanmadım kutusunda duruyor hala.
RAM ve Anakart (MSI Gaming 5) ne kadar eder?
ASUS GTX 1060 3GB'nin değeri ne kadardır sizce? (1 yıl garantisi bulunmakta önemi var mı bilmiyorum.)
FPS değerlerim başlangıçta 90 - 110 arası fakat ilerleyen özellikle çok birimin çıktığı yoğun savaşlarda zaman zaman 40'a kadar düştüğü oluyor anlık olarak.
Donanımım:
i5 4690K (OC yok hiç yapmadım.)
GTX 1060 (3GB versiyonu) (Önceden GTX 780 kullanıyordum sorun yaşamıyordum.)
8 GB DDR3 1333 MHz (Hıza görev yöneticisinden baktım.)
Fakat RAM'lerim. 2x4 GB Corsair Vengeance Pro serisinden 2133 MHz.
Sorun sizce işlemci, ekran kartı mı yoksa RAM'in düşük olmasından mı?
Oyunu en yüksek ayarlarda oynuyorum fakat ekran çözünürlüğüm 1366 X 768 (Ekranım en yüksek bu değeri destekliyor.)
Aslında yeni bir bilgisayar da toplamak istiyorum. Başlangıçta işlemci, anakart ve RAM'i değiştirmek istiyorum. Tavsiyeleriniz var mı?
İşlemcimi 500TL'den satmayı düşünüyorum. Harici bir soğutucu kullanıyorum. Kendi soğutucusunu hiç kullanmadım kutusunda duruyor hala.
RAM ve Anakart (MSI Gaming 5) ne kadar eder?
ASUS GTX 1060 3GB'nin değeri ne kadardır sizce? (1 yıl garantisi bulunmakta önemi var mı bilmiyorum.)
Son düzenleyen: Moderatör: