i5 4690K Z97 PC Mate, GTX 960 Uyumluluğu

caner inan

Hectopat
Daha fazla  
Neden olduğunu sorabilirmiyim? Benim seçtiğim PSU'da ne sıkıntı var? Çok uygun fiyat 80 Plus 600 Watt.

Sizin gösterdiğiniz PSU +80 verimliliği yok neden o PSU'yu tercih ettiğinizi öğrenebilir miyim acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden olduğunu sorabilirmiyim ? Benim seçtiğim PSU'da ne sıkıntı var ? Çok uygun fiyat 80 plus 600 watt.

Sizin gösterdiğiniz PSU +80 verimliliği yok neden o PSU yu tercih ettiğinizi öğrenebilir miyim acaba ?
Dostum PSU çok eski zamanda kullanılan bir güç kaynağı olduğu için uygun fiyatta. Çok istiyosan alıp deneyebilirsin. Bu arada Zalman 600W gayet iyi bir PSU. Hatırladığım kadarıyla 554W veriyor tam bilmiyorum. 80+ olmadığı halde ondan daha iyi olduğu kesin. :)

Yeni bir sistem önerebilirim ancak ısrarla uyumlu mu diye sormuşsun. Şunları düzeltirsen uyumlu olacaktır:

- Z97 PC Mate overclock konusunda başarılı değil. En az Z97-AR veya Z97 Gaming 3 alınmalı.
- Everest klavye ve mouse çöptür. Onun yerine Logitech G300 mouse ve G103 klavyeye yönel.
- ZM500-LE bu sisteme fazlasıyla yeter. Ayrıca %75 verimlilikte gayet kaliteli bir PSU. Onu alın.

Yeni bir sistem önerebilirim ancak ısrarla uyumlu mu diye sormuşsun. Şunları düzeltirsen uyumlu olacaktır:

- Z97 PC Mate overclock konusunda başarılı değil. En az Z97-AR veya Z97 Gaming 3 alınmalı.
- Everest klavye ve mouse çöptür. Onun yerine Logitech G300 mouse ve G103 klavyeye yönel.
- ZM500-LE bu sisteme fazlasıyla yeter. Ayrıca %75 verimlilikte gayet kaliteli bir PSU. Onu alın.

Yani demek istiyorsunuzki anakart hariç sistem uyumludur. Peki sağolun Z97 olunca herşey tamam sanıyordum ben.

Z97 PC Mate'i alma demiyorum. 4690K'yı 4.5GHz'lere çıkaracaksan stabil bir overclock deneyimi yaşayamazsın. Yoksa otomatik overclock ile 3.8GHz'lerde kullanılabilir. Ama 2. önerimde çok ısrarcıyım. Everest pişmanlıktır, sakın alma. Önerdiğim klavye-mouse çok sağlam ve kaliteli, kaçırma.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı