i5 5200U ve NVIDIA 920M laptop darboğaz olur mu?

Dorzi

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, bu özelliklerde laptopum var. Bu laptopta Valorant, Forza 4, örümcek adam vb. bazı oyunlar oynuyorum. Sorun düşük FPS de var ama daha çok drop diyebilirim. Sıcaklıklar 85'i geçmiyor. Bu işlemci ve ekran kartı darboğaz yapıyor olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bu özelliklerde laptopum var. Bu laptopta Valorant, Forza 4, örümcek adam vb. bazı oyunlar oynuyorum. Sorun düşük FPS de var ama daha çok drop diyebilirim. Sıcaklıklar 85'i geçmiyor. Bu işlemci ve ekran kartı darboğaz yapıyor olabilir mi?
Bence yapmıyordur ama ram artırmak belki bir nebze işe yarar.

Laptopta darboğaz olmaz. Zaten ekran kartı da çok iyi bir kart değil. Düşük FPS ondan kaynaklı.

Laptopta darboğaz olmaz. Ozellikle bir ofis laptopuysa. Raminiz ne kadar ?

Laptopta darboğaz olmaz. Ozellikle bir ofis laptopuysa. Raminiz ne kadar ?
Yazmıştımda moderatör ceza attı silmişler. 8gb ram var 16 yapmayı düşünüyorum etkili olursa.

O GPU'dan çok bir şey bekleme ve laptopta darboğaz olamaz.
Evet ama darboğaz sitelerine girdiğimde %50 darboğaz var dediler ve fortnite drop oluyor konusu açtığımda bu işlemci ve ekran kartı darboğaz yapar dedi birisi.

Yazmıştımda moderatör ceza attı silmişler. 8gb ram var 16 yapmayı düşünüyorum etkili olursa.

Evet ama darboğaz sitelerine girdiğimde %50 darboğaz var dediler ve fortnite drop oluyor konusu açtığımda bu işlemci ve ekran kartı darboğaz yapar dedi birisi.
Yapma hocam işine yaramaz, bence oyun beklentini kes ondan.

Yanlış, laptopta darboğaz söz konusu değil.

Yok fortnite ile isim yok sadece denemek için indirmiştim. Daha çok valorant oynuyorum yani.

İnternette buna uygun ram fiyatları 400 TL gibi bilgisayarciya versem kaça patlar
Hocam istersen shutup10 miydi neydi oyle bir uygulama var gereksiz windows özelliklerini kapatiyor. Onu kullanarak ram kullanimini azaltabilirsin. Bulabilirsen ucuz yollu 4gb bir bellek taksan da olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı