i5-5200u ve RX 480 darboğaz

keremkol

Hectopat
Uzun araştırma sonucunda böyle bir cihaza denk geldim. Dizüstü bilgisayara masaüstü ekran kartı bağlamak için bir cihaz. Aklımdaki soru bu cihaz iş görüyor ama elimdeki i5-5200u bu ekran kartında darboğaz sıkıntısı verir mi?Masaüstü işlemcileri ile bir çok bilgi bulunabiliyor.

SİSTEM ÖZELLİKLERİ:
-i5-5200u 2.2 GHZ
-8 GB RAM
-250 GB evo SSD
-gt 920m ekran kartı.

Cihazı ona göre 3-4 gün içinde sipariş vereceğim.

Cihazın linki;
[Mini PCI-E Version] V8.0 EXP GDC Laptop External Independent Video Card Dock

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Böyle cihazların olduğunu duymuştum. Ancak ne kadar işe yarıyor ya da performans ile alakalı bir sıkıntı çıkarıyor mu bilemiyorum. Ancak Bu işlemci ile RX480 kesinlikle dar boğaz yaratacaktır. Bu riske girmeni önermem.

Bu ürün sisteminizde muhtemelen çalışacaktır. Darboğaz konusun gelirsek biraz fazla bi kayıp yaşamazsınız ancak egpu sistemler masaüstü grafik kart performanslarında %20-25 kayıpla çalışıyorlar. Tabi bu sistemlere göre de değişkenlik gösteriyor. Dahili ekran kartınız nvidia çipli olduğu için egpuda nvidia kullanmanız için mevcut kartı biostan devre dışı bırakmanız gerekecektir. Ati grafik kartı ile egpu kullanırsanız herhangibir işlem yapmadan çalışma olasılığı yüksek. Ancak genel oyun sistemlerinde nvidia kartlar daha performanslı görülmekte.Eğer alacağınız grafik kartı performanslı olursa verim alırsınız. Bu sistemin kurulumu için kartın güç tüketimine göre power supply ve wifi kartınızdan fedakarlık etmeniz gerekiyor. Umarım açıklayıcı olmuştur.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı