i5-530 sistemde Valorant düşük FPS veriyor

wertsew1

Femtopat
Daha fazla  
Türk Telekom net yani TTNET kullanıyorum ve Valorant oyununda 15-20 FPS alıyorum galiba. 16 ms, internet hızı da 3 Mbps.

Sistemim şu:
  • 4 GB DDR3 1066MHz RAM
  • 64 MB dahili Intel ekran kartı (Paylaşım ve Boost ile 1696 MB gösteriyor)
  • İşlemci Intel i3-530 çift çekirdekli
Dediğim gibi Valorant'ta galiba 20 FPS alıyorum. Nedeni nedir sizce? Sistem mi internet mi?

Tamam dostum denerim sağol. Ve şunu da sormak istiyorum: Günümüzde oynanabilecek eski de olur zevkli ve açık dünya, just cause tarzları oyunları en düşükte de olur oynayabilmem için ortalama ne gibi bir sistem toplamam lazım?

Hocam isterseniz ikinci elden uygun fiyata toplayabilirsiniz.

Tamam dostum denerim sağ ol. Ve şunu da sormak istiyorum: Günümüzde oynanabilecek eski de olur zevkli ve açık dünya, Just Cause tarzları oyunları en düşükte de olur oynayabilmem için ortalama ne gibi bir sistem toplamam lazım.

Şu anki sistemimi yukarıda yazdım, ikinci elden ekran kartı, ram ve işlemci almayı planlıyorum. Bütçem 500 tl olacak 8(ya da 600) ve bunu 4-5 ay sonra yapmayı planlıyorum. O zamanın kurları da düşerse (inşallah) toplarım diye düşünüyorum
kendi ramlerimi de satıp fiyata ekleyeceğim(ekran kartı ve işlemciyi de)
işlemci i3-530 imiş pardon yanlış yazmışım, ve LoL'de 40 fps alıyorum

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı