şuan alacak durumum yok ilerde işlemci ile anakartımı değiştireceğim inşallah ama ekran kartı daha değiştiremem o yüzden ileri dönük alacağımR7 250'ye kadar çıkacaksanız GT 1030 alın o halde. O kadar para verip de eski ekran kartı almamış olursunuz.
Anakartınız için bir şey söyleyemiyorum çünkü gerçekten tabiri caizse "abidik gubidik" bir anakartınız var. Alacağınız ekran kartını ileride de kullanırsınız fakat elinizdeki işlemci, anakart veya RAM'i toplu olarak değiştirmediğiniz sürece eski donanımları kullanıyor olursunuz.
Eğer ki Anakart+İşlemci+RAM üçlüsünü değiştirmek isterseniz de bütçe veriniz.
Başka bir seçenek de ekleyeyim, her ne kadar PSU ve HDD iyi görünse de kasayı satıp sıfırdan da sistem toplayabilirsiniz, seçim sizin.
R7 250 parasının hakkını vermeyen bir karttır. Onun yerine GT1030 almanız daha iyi olur. Darboğaz olacaktır tabii ki.aynen t ile başlıyor o zamanlar fazla birşey bilmiyordum r7 240 düşük bir kart bare r7 250 alayım sizce olurmu oyun oynamıyorum fazla zaten sadece gta 5 falan az oynarım o kadar darboğaz yaparmı
arkadaşlar birde benim anakartım kaç pin anakartımı değiştireyim
darboğaz olunca ne oluyor fps mi düşüyorR7 250 parasının hakkını vermeyen bir karttır. Onun yerine GT1030 almanız daha iyi olur. Darboğaz olacaktır tabii ki.
Darboğaz olunca ne oluyor? FPS mi düşüyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.