i5 6. nesil ve R7 200 sistem nasıldır?

15 bine daha iyi sistemler var, gidin iade edin. Oyunlarda tatmin etmez sizi RTX 3050 bile artık yetersiz olmaya başlamışken R7 240 ekran kartıyla oyun oynamaya çalışmayın. Anca Valorant GTA 5 gibi oyunlarda kasmadan oynarsınız. Yeni çıkan oyunları demeyin bile. Bende var Q9400 R7 240 işlemci %30 overcloklu iyi performans veriyor Valorant GTA 5 tarzı oyunlarda ama sonuça gelelim bayağı kazık yemişsiniz. İade edin.

Son düzenleyen: Moderatör:

7800 XT var bu fiyata.

Kardeşim o tanıdık seni ayak üstü... Git iade et burada konu aç ikinci el ucuz yollu 1660 sistem toplarız her şey dahil.

Cümleye "tanıdık bir bilgisayarcı" cümlesiyle girmenizden zaten dolandırıldığınızı anladım, geçmiş olsun. Direkt iade edin.

Piyasada asıl dosttan korkmalıyız bu devirde...

Kazımlanmışım ya bir daha ben kendim düzeceğim.

Bu sefer hazır almayacağım kendim dizeceğim nerede dizebilirim en iyi?

Hocam 15 bine o sistemi aldığını düşünürsek bence hazır sistem alın. Arkadaşın attığı 7800XT-13400F sistemi düşünün derim.

15 bin bu sisteme verilmez bu sistemin ederi en en fazla 4 bin lira 15 nedir be hocam. İade edin sonrasında 15 bine çok güzel sistem toplayabilirsiniz.

60GB HDD'ye Windows + Google kurdum?

Bazen şakaya vurmayı öğrenmek gerekiyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…