i5 6200U laptopa Windows 8.1 Pro sürümü önerisi

BurakDogay

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8 GB
SSD veya HDD modeli
120 GB SSD
Ekran kartı
940M 4GB
Anakart
Acer zoro_sl
İşlemci
i5 6200U 2.8 GHz
Arkadaşımla aynı bilgisiayara sahibiz BIOS ayaralrımız güncel. O da arkadaşım ve 2 PC yede ben format attım arkadaşım 8.1 Pro kullanıyor ve bende 10 Pro arkadaşım 250 FPS alıyor ben nedense 80 FPS alıyorum. Bana güncel 8.1 Pro atar mısınız? Pro olmasına özen gösteririm oynadığımız oyunlar CraftRise. Laptop kullanıcısıyım bir de bilgisayarımda SSD var arkadaşımda yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Acaba ayarlarınız aynı mı bana biraz değişik geldi bir bakın sıcaklık ya da arkadaşınız ek ayar yapmış mı diye .

ben yorumumu nasıl silcem bi bulamadım ya.

Son düzenleme:
Acaba ayarlarınız aynı mı bana biraz değişik geldi bir bakın sıcaklık ya da arkadaşınız ek ayar yapmış mı diye .

Hocam anlayamadım gitti benim PC benimle dalga geçiyor gibi her şey aynı sıcaklık değerleri benimki 60 arkadaşımıki 62 delirmek üzereyim vallahi.

Hocam anlayamadım gitti benim PC benimle dalga geçiyor gibi her şey aynı sıcaklık değerleri benimki 60 arkadaşımıki 62 delirmek üzereyim vallahi.

Var mıdır bir çözüm FPS arttiracak NVIDIA GeForce ekran kartında.

Hocam biraz düşüniyim size atayım şu an aklımda değil söz yarın yönerge şeklinde atıcam. O arkadaşınızı da takayın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…