Kratosun Veliahtı Decapat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 899 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2022 #1 SSD veya HDD modeli 1 TB WD Blue galiba Arkadaşlar laptop sürekli mavi ekran verdiği için sıkılmaya başladım. şu an satmayacağım ama satarsam kaç paraya gider merak ediyorum.
Arkadaşlar laptop sürekli mavi ekran verdiği için sıkılmaya başladım. şu an satmayacağım ama satarsam kaç paraya gider merak ediyorum.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.961 Makaleler 18 Çözümler 459 Yer Valisiz Vilayet! 28 Nisan 2022 #2 Millete arızalı laptop satıp kazıklamaya mı çalışacaksınız? Dolandırıcılıktan başka bir şey değil. 3000 civarlarına gider herhalde.
Millete arızalı laptop satıp kazıklamaya mı çalışacaksınız? Dolandırıcılıktan başka bir şey değil. 3000 civarlarına gider herhalde.
Kratosun Veliahtı Decapat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 899 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2022 #3 KojiroHyuga04 dedi: Millete arızalı laptop satıp kazıklamaya mı çalışacaksınız? Dolandırıcılıktan başka bir şey değil. 3000 civarlarına gider herhalde. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam zaten belirtirdim haram malda gözüm yok
KojiroHyuga04 dedi: Millete arızalı laptop satıp kazıklamaya mı çalışacaksınız? Dolandırıcılıktan başka bir şey değil. 3000 civarlarına gider herhalde. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam zaten belirtirdim haram malda gözüm yok