Kaworu NAGİSA Centipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 846 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #11 egeecan dedi: Asrock B450M-HDV R4 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Asrock B450M-HDV R4 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asrock B450M-HDV R4 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.077,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-amd-ryzen-r5-3600-1218081394/detay Kalan 800 TL'ye de ekleme yapıp. https://www.sahibinden.com/ilan/iki...256-bit-gtr-black-edition-oc-1218023360/detay bu kartı alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bu attıklarınız alsam genel oyunlarda kaç FPS alabilirim? Ve darboğaz yapar mı bilmediğimden soruyorum.
egeecan dedi: Asrock B450M-HDV R4 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Asrock B450M-HDV R4 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asrock B450M-HDV R4 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.077,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-amd-ryzen-r5-3600-1218081394/detay Kalan 800 TL'ye de ekleme yapıp. https://www.sahibinden.com/ilan/iki...256-bit-gtr-black-edition-oc-1218023360/detay bu kartı alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bu attıklarınız alsam genel oyunlarda kaç FPS alabilirim? Ve darboğaz yapar mı bilmediğimden soruyorum.
Eymenz Hectopat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 3.049 Makaleler 3 Çözümler 31 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prıme B450M-K 2 Amd Ryzen 5 5600 Galax Rtx 2060 Plus Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #12 Kaworu NAGİSA dedi: Hocam bu attıklarınız alsam genel oyunlarda kaç FPS alabilirim? Ve darboğaz yapar mı bilmediğimden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Cogu yerde oyun testleri oluyor video olarak oradan izleyebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kaworu NAGİSA dedi: Hocam bu attıklarınız alsam genel oyunlarda kaç FPS alabilirim? Ve darboğaz yapar mı bilmediğimden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Cogu yerde oyun testleri oluyor video olarak oradan izleyebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kaworu NAGİSA Centipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 846 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #13 Eymenz dedi: Cogu yerde oyun testleri oluyor video olarak oradan izleyebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu sistem için ne kadar büyüklükte bir kasa lazım olur acaba.
Eymenz dedi: Cogu yerde oyun testleri oluyor video olarak oradan izleyebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu sistem için ne kadar büyüklükte bir kasa lazım olur acaba.
egeecan Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 970 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #14 Kaworu NAGİSA dedi: Hocam bu attıklarınız alsam genel oyunlarda kaç FPS alabilirim? Ve darboğaz yapar mı bilmediğimden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Darboğaz olmaz güncel çok ağır olmayan oyunları da rahat oynarsınız
Kaworu NAGİSA dedi: Hocam bu attıklarınız alsam genel oyunlarda kaç FPS alabilirim? Ve darboğaz yapar mı bilmediğimden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Darboğaz olmaz güncel çok ağır olmayan oyunları da rahat oynarsınız
Eymenz Hectopat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 3.049 Makaleler 3 Çözümler 31 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prıme B450M-K 2 Amd Ryzen 5 5600 Galax Rtx 2060 Plus Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #15 Kaworu NAGİSA dedi: Bu sistem için ne kadar büyüklükte bir kasa lazım olur acaba. Genişletmek için tıkla... Micro ATX kasalara bakacaksınız.
Kaworu NAGİSA dedi: Bu sistem için ne kadar büyüklükte bir kasa lazım olur acaba. Genişletmek için tıkla... Micro ATX kasalara bakacaksınız.