eskiden böyle bi sıkıntım yoktu zaten yaza ekran kartı ilemci anakart değişicemOynadığınız oyunlara bağlı aslında benim işlemcim i5 3570K gtx 960 2 gb oc vardı ekran kartını yeni değiştirdim gtx 1060 3 gb aldım ama gtx 960 2 gb da yetiyordu monitörüm 60 hz olduğu icin 60 fps sabit oynuyordum zaten cevabı ağzınla vermişsin hocam 60 hz monitörde 100 fps almanın bi gereği yok deneyebilirsin 60 a sabitle sonra 120 ye herhangi bir oyunda hiç bir fark olmuyor performans olarak sadece 60 a sabitlediğinde işlemci ve ekran kartına fazla yük binmiyor dereceler daha düşük oluyor ısı olarak fps sınırsız yaparsan sabitlemeden anca yük biniyor dereceler yüksek oluyor ve sen 60 ın üstünden hiç bir fark hissedemiyosun
yazın fps 100 120 iken r6 pubg ya da gta şimdi o ayarlarda takılma vs oluyor 60 kitleyince sıkıntı yok ama eskiden oynadığım bişi şuan niye böyle ?Akıcılıktan kastınız aşırı yumuşak oyun deneyimi ise V-Sync açarak çözebilirsiniz. Takılmalar derken drop mu oluyor?
yaza gtx 1660 amd ryzen 5 işlemci ve anakart alıcam değiştirmek gerekBende GTX 960 sahibi birisi olarak sana şunu söyleyebilirim yavaşça miladını dolduruyor kartlarımız. Bende istediğim performansı alamıyorum çoğu oyunda. Güncel driverlar geldikçe performansımız bir tık azalıyor.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.