i5 6400 GTX 960 akıcılık sorunu

286478

Hectopat
Sistemim: GTX 960, i5 6400, B150M Bazooka anakart. Sorum şu eskiden çok rahat oynayabiliyordum şimdi 60 FPS kitlemeden rahat oynayamıyorum, oyun akmıyor sorun nedir? 60 Hz monitörüm son 2 3 aydır böyle takılmalar falan oluyor.

Oynadığınız oyunlara bağlı aslında benim işlemcim i5 3570K GTX 960 2 GB OC vardı ekran kartını yeni değiştirdim GTX 1060 3 GB aldım ama GTX 960 2 GB'da yetiyordu monitörüm 60 Hz olduğu icin 60 FPS sabit oynuyordum zaten cevabı ağzınla vermişsin hocam 60 Hz monitörde 100 FPS almanın bir gereği yok deneyebilirsin 60'a sabitle sonra 120'ye herhangi bir oyunda hiçbir fark olmuyor performans olarak sadece 60'a sabitlediğinde işlemci ve ekran kartına fazla yük binmiyor dereceler daha düşük oluyor ısı olarak FPS sınırsız yaparsan sabitlemeden anca yük biniyor dereceler yüksek oluyor ve sen 60 ın üstünden hiçbir fark hissedemiyosun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynadığınız oyunlara bağlı aslında benim işlemcim i5 3570K gtx 960 2 gb oc vardı ekran kartını yeni değiştirdim gtx 1060 3 gb aldım ama gtx 960 2 gb da yetiyordu monitörüm 60 hz olduğu icin 60 fps sabit oynuyordum zaten cevabı ağzınla vermişsin hocam 60 hz monitörde 100 fps almanın bi gereği yok deneyebilirsin 60 a sabitle sonra 120 ye herhangi bir oyunda hiç bir fark olmuyor performans olarak sadece 60 a sabitlediğinde işlemci ve ekran kartına fazla yük binmiyor dereceler daha düşük oluyor ısı olarak fps sınırsız yaparsan sabitlemeden anca yük biniyor dereceler yüksek oluyor ve sen 60 ın üstünden hiç bir fark hissedemiyosun
eskiden böyle bi sıkıntım yoktu zaten yaza ekran kartı ilemci anakart değişicem
Akıcılıktan kastınız aşırı yumuşak oyun deneyimi ise V-Sync açarak çözebilirsiniz. Takılmalar derken drop mu oluyor?
yazın fps 100 120 iken r6 pubg ya da gta şimdi o ayarlarda takılma vs oluyor 60 kitleyince sıkıntı yok ama eskiden oynadığım bişi şuan niye böyle ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı