i5 6400 Sistem Ekran Kartından Görüntü Alınmıyor

serhat12qweq

Decapat
Katılım
4 Kasım 2018
Mesajlar
6
Beyler, ekran kartım yeni alındı ilk başta hiçbir problem yoktu birden görüntü dondu ve gitti, ilk başta RAM'den mi kaynaklanıyor diye RAM'i çıkartıp başka bir RAM taktım hala görüntü yoktu. Diğer RAM slotunu denedim gene görüntü gelmedi BIOS pilini çıkartıp taktım hala devam ediyordu. Bende arkadaki kablolara bakmaya karar verdim, görüntü geldi ama bir süre sonra gene gitti başka bir dönüştürücü ve başka bir kablo denedim ama gene görüntü yoktu sonra ekran kartını söküp taktım güç girişlerini çıkartıp taktım olmadı. Son çare hard disk ki de söktüm olmadı. Son olarak anakart'an görüntü almayı denedim görüntü geldi. Bu ekran kartı'nı tanıdık bir bilgisayarcıya yaptırmıştım ama ekran kartın'da bir şey olduğunu düşünüyorum. Sizce sorun nerede şöyle bir sorun var arada ekran kartı görüntü veriyor bazen de gidiyor şu anki durumdan önce 3 kere böyle oldu ben bunu teknik servise yollasam bile orada şans eseri görüntü gelirse adamlar temiz diye geri yollayabilir.
Sistem.
İşlemci: i5 6400 anakart: H110 PRO-VD RAM: 8 GB PSU: 500W.
 

Virus_TR

Centipat
Katılım
3 Mart 2020
Mesajlar
181
Çözümler
1
Beyler, ekran kartım yeni alındı ilk başta hiçbir problem yoktu birden görüntü dondu ve gitti, ilk başta RAM'den mi kaynaklanıyor diye RAM'i çıkartıp başka bir RAM taktım hala görüntü yoktu. Diğer RAM slotunu denedim gene görüntü gelmedi BIOS pilini çıkartıp taktım hala devam ediyordu. Bende arkadaki kablolara bakmaya karar verdim, görüntü geldi ama bir süre sonra gene gitti başka bir dönüştürücü ve başka bir kablo denedim ama gene görüntü yoktu sonra ekran kartını söküp taktım güç girişlerini çıkartıp taktım olmadı. Son çare hard disk ki de söktüm olmadı. Son olarak anakart'an görüntü almayı denedim görüntü geldi. Bu ekran kartı'nı tanıdık bir bilgisayarcıya yaptırmıştım ama ekran kartın'da bir şey olduğunu düşünüyorum. Sizce sorun nerede şöyle bir sorun var arada ekran kartı görüntü veriyor bazen de gidiyor şu anki durumdan önce 3 kere böyle oldu ben bunu teknik servise yollasam bile orada şans eseri görüntü gelirse adamlar temiz diye geri yollayabilir.
Sistem.
İşlemci: i5 6400 anakart: H110 PRO-VD RAM: 8 GB PSU: 500W.
Çözebildin mi?
 
Yukarı