i5 6400 sistemi yükseltme

Mustaaf414115

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. 3.5-4 yıl önce aldığım bir masaüstü ASUS bilgisayarım var. Bu bilgisayara PSU, ekran kartı ve RAM almayı düşünüyorum. Fakat 3.5-4 yıllık olduğu için bir yandan düşünüyorum. Satsam mı, ekipman mı alsam. Ekipman alırsam verim alabilir miyim?

İşlemcim: i5-6400.
Anakart: ASUS H110-1.
RAM: 8 GB DDR4 (8 GB daha alacağın)
Almak istediğim ekran kartı: Palit GTX 1650 GP OC 128 Bit GDDR6 4 GB.

Teşekkürler.

SSD yoksa almalısınız bence. 8GB daha RAM almak mantıklı. PSU yetmeyeceği için mi değiştireceksiniz? Şu anki PSU'nuzun modeli nedir? GTX 1650 Super veya RX 5500 XT alırsanız daha iyi olacaktır.

Düz 1650 almayın. En az 1650S bakın. SSD eklenebilir. 8 GB RAM'de alacakmışsınız zaten. Gerisi iyi gibi.
Darboğaz sorunu yaşarmıyım
SSD yoksa almalısınız bence. 8GB daha RAM almak mantıklı. PSU yetmeyeceği için mi değiştireceksiniz? Şu anki PSU'nuzun modeli nedir? GTX 1650 Super veya RX 5500 XT alırsanız daha iyi olacaktır.
PSU yetmiyeceği için alıyorum.
PSU yetmediği için alıyorum. Birde 1650s ile darboğaz olmazmı.
Düz 1650 alınmaz onun yerine 1650 Super veya RX 5500 XT 8G alınabilir,Güç kaynağınızın marka modeli nedir?
Düz 1650 almayın. En az 1650S bakın. SSD eklenebilir. 8 GB RAM'de alacakmışsınız zaten. Gerisi iyi gibi.
Darboğaz sorunu yaşarmıyım?
?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…