i5 6402P sistem yükseltme

Yükseltme nedenin nedir ? İ5 6402P işlemcisi bence gayet yeterli bütün oyunlar için önümüzdeki bir kaç sene içerisinde yetersiz kalmaya başlıcaktır fakat bence yükseltmek gibi maddi bir hata yapılmamalıdır
BF1, GTA5 gibi oyunlarda sürekli CPU %100 kullanılıyor. Ayrıca i7 7700 ile alacağım FPS ile i5 6402P'de aldığım FPS arasında çok fark olacak.

Keşke ilk başta "P" ibareli bir işlemci almasa idiniz.
Sebep? i5 6400 ile arasında işlemci gücü daha yüksek grafik gücü daha düşük diye aldım.

Toptan hepsini satıp 1151 v2 platforma geç. Eski nesile göre baya fark var ve i5'lerde 6 çekirdek sunuluyor. Ayrıca i5 8600k 7700'e oranla %22 daha fazla performans sunuyor.
8. Nesil yaygınlaştığı zaman 7. ve 6. Nesilin fiyatları düşecek. O yüzden 7. Nesil almayı düşünüyorum. Direk sistemi değiştirebileceğimi düşünmüyorum.

Elimde hesap var eğer almak isterseniz facebook üzerinden iletişime geçebilirim sizinle

Bu arada aynı işlemciye sahibim rx470 ekran kartıyla daha önce hiç bf1 de multiplayerde ilk saniyeler hariç hiç drop olmuyor.

Elimde hesap var eğer almak isterseniz facebook üzerinden iletişime geçebilirim sizinle

Bu arada aynı işlemciye sahibim rx470 ekran kartıyla daha önce hiç bf1 de multiplayerde ilk saniyeler hariç hiç drop olmuyor.
Drop olmuyor zaten. Sadece darboğaz oluyor işlemci sürekli 100 kullanılırken ekran kartı arada 60'lara kadar düşüyor. Hesap aynı hesap mı? Hangi oyunlar var yoksa sadece BF1 mi? Fiyatı ne kadar? E-posta değiştirebiliyor muyuz?

Drop olmuyor zaten. Sadece darboğaz oluyor işlemci sürekli 100 kullanılırken ekran kartı arada 60'lara kadar düşüyor. Hesap aynı hesap mı? Hangi oyunlar var yoksa sadece BF1 mi? Fiyatı ne kadar? E-posta değiştirebiliyor muyuz?

Sadece bf1 var ultimate edition bütün dlcler açık premium hesap tüm bilgilerini degiştirebiliyorsunuz ödemeyi csgo item olarak yaparsanı 85 tl banka olarak yaparsanız 70 tl

i7 7700 aldıgın zaman daha fazla yükseltme yapamazsın 7700kya geçersin oda gereksiz olur intel soket değiştirdiği için ryzende mantıklı olabilir. yada 8.nesil intel

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı