i5 650 R7 200 sistem nasıldır?

IChaosXT

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bana ailem toplama sistem almış. Sistemin özelliklerine baktım, günümüz şartlarında evet RTX, RX gibi serilerin yanına yaklaşamaz ama ben Valorant'ta 60-100 FPS alsın yeter. Sistemim nasıl? Yeterli midir? Zaten ben zamanla değiştireceğim ama asıl soru şu; aslında sistemdeki parçalardan en kötüsü hangisi, önce hangisini değiştirmeliyim?

Anakart: Intel H55 DDR3 1333MHz soket 1156 mATX.

Ekran kartı: AMD Radeon R7 200 series.

RAM: 2 tane var ikisi de 4 GB toplam 8 GB MHz CL falan DDR kaç olduğunu bilmiyorum ama tahminim DDR3 çünkü anakartta DDR3.

İşlemci: Intel Core i5-650 3.2GHz 4MB 73W 4 çekirdek.

Soğutucu: Tam olarak bilmiyorum ama ucuz bir şey 100-200 liralık.

Kasa: ASUS Turbo X modelini internette yok eski bir kasa DVD falan yeri ışıklı falan da değil zaten.

Monitör CBox 2150MHV 21.5"5 ms 60Hz HDMI+VGA Full HD LED monitör 1920 X 1080.

Hard disk: 950 GB SATA.

SSD: Yok ama almam lazım alırsam FPS artar mı?

Güç kaynağı: Bilmiyorum ama sanırım kasanın kendi güç kaynağı var.

Sistem bu kadar ilk değiştirmem gereken parça hangisi ben SSD düşünüyorum.

Not: Sistemin aşırı kötü olduğunun farkındayım zaten hangi parçayı değiştirmeliyim onu soruyorum ve Valorant oynatır mı diye sordum.

Merhaba, bana ailem toplama sistem almış. Sistemin özelliklerine baktım, günümüz şartlarında evet RTX, RX gibi serilerin yanına yaklaşamaz ama ben Valorant'ta 60-100 FPS alsın yeter. Sistemim nasıl? Yeterli midir? Zaten ben zamanla değiştireceğim ama asıl soru şu; aslında sistemdeki parçalardan en kötüsü hangisi, önce hangisini değiştirmeliyim?

Anakart: Intel H55 DDR3 1333MHz soket 1156 mATX.

Ekran kartı: AMD Radeon R7 200 series.

RAM: 2 tane var ikisi de 4 GB toplam 8 GB MHz CL falan DDR kaç olduğunu bilmiyorum ama tahminim DDR3 çünkü anakartta DDR3.

İşlemci: Intel Core i5-650 3.2GHz 4MB 73W 4 çekirdek.

Soğutucu: Tam olarak bilmiyorum ama ucuz bir şey 100-200 liralık.

Kasa: ASUS Turbo X modelini internette yok eski bir kasa DVD falan yeri ışıklı falan da değil zaten.

Monitör CBox 2150MHV 21.5"5 ms 60Hz HDMI+VGA Full HD LED monitör 1920 X 1080.

Hard disk: 950 GB SATA.

SSD: Yok ama almam lazım alırsam FPS artar mı?

Güç kaynağı: Bilmiyorum ama sanırım kasanın kendi güç kaynağı var.

Sistem bu kadar ilk değiştirmem gereken parça hangisi ben SSD düşünüyorum.

Not: Sistemin aşırı kötü olduğunun farkındayım zaten hangi parçayı değiştirmeliyim onu soruyorum ve Valorant oynatır mı diye sordum.
Valorant oynatır da ekran kartın r7 200 serisinin hangi modeli?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı