i5 650 sistem yükseltme

Globbers

Centipat
Ben aranızda yeniyim, ismim boran. Problemime değinecek olursam,
Bilgisayarıma Adobe Creative Cloud'dan Premiere Pro 2020, Photoshop 2020, bridge 2020 dahil olmak üzere bütün programları, Visual code Studio, laravel yüklü. Bunlara ek olarak benzer yazılım, programlama için kullanılacak setuplar yükleyeceğim 1, 2 tane. Premiere Pro ve Photoshop'dan örnek vemek gerekirse, programlar yavaş açılıyor ve bu büyük bir sorun olmamak ile birlikte " bu pogramları kullanırken, arka planda farklı bir iş ile uğraşmak istediğim zaman bilgisayar kasmaya başlıyor."
Bilgisayarımın özelliklerinin tamamı Ek'deki resimlerde mevcut, benim fikrim RAM 4 GB ve Adobe şu an 3.5 GB kullandığı için RAM artırmam gerekiyor. Fakat teknik bilgim pek olmadığı için yanlış parça almak istemiyorum ve sizlerin bilgeliğine ihtiyacım var. Bana yardımcı olabilirseniz minnettar olurum.

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
DDR3 1333 MHz CL9 RAM almanız gerekli. Size tavsiyem hazır elinizde H55 anakart da varken Xeon X3440 vb. bir işlemciye geçiş yapmanız. AliExpress'te 8 dolar civarına satılıyor. Bu tür programlar için 4 Thread yetersiz kalıyor.
Bir de eğer menülerde donma yaşıyorsanız SSD takviyesi yapabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı