i5 650 sistemde kavye ve fare donuyor

Kokoreç232

Hectopat
Makaleler
1
Yaklaşık 3 hafta önce bir konu açmıştım. Klavye ve farem başlangıçta çalışmıyordu. Bir süre Intel'in kendi sitesinden chipset driverı yükledim. Kurdum ve sorunum çözüldü ama sonrasında klavye ve faremde sorun oluştu. Oyun oynarken internette takılırken gidip gelmeye başladı. Klavy- fare 10 saniye kadar gidiyor ve o sırada ekranda donmuş oluyor ve dün mavi ekran yedikten sonra başta yazdığım sorunumda geri döndü. Şimdiden cevap yazan herkese teşekkür ederim.
Sistem özelliklerim:
Intel i5 650.
Esonic H55 anakart.
DDR3 1333MHz 2x4 RAM.
R7 240 4 GB 128 bit ekran kartı.
300Watt 80+ PSU.

Son düzenleyen: Moderatör:
Görev yöneticisini kontrol et. Büyük ihtimal Windows Update güncellemesi var. Onun için tiworker.exe veya Windows'un başka bir hizmeti sistemi %90'ını kullanıyordur.

Yaklaşık 3 hafta önce bir konu açmıştım. Klavye ve farem başlangıçta çalışmıyordu. Bir süre Intel'in kendi sitesinden chipset driverı yükledim. Kurdum ve sorunum çözüldü ama sonrasında klavye ve faremde sorun oluştu. Oyun oynarken internette takılırken gidip gelmeye başladı. Klavy- fare 10 saniye kadar gidiyor ve o sırada ekranda donmuş oluyor ve dün mavi ekran yedikten sonra başta yazdığım sorunumda geri döndü. Şimdiden cevap yazan herkese teşekkür ederim.
Sistem özelliklerim:
Intel i5 650.
Esonic H55 anakart.
DDR3 1333MHz 2x4 RAM.
R7 240 4 GB 128 bit ekran kartı.
300Watt 80+ PSU.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı