i5-650 ve RX 480 kasma sorunu

SaMo_Sy

Megapat
Selamlar herkese, sapphire RX 480 Nitro 8 GB ekran kartım var. Foxcoon H55MXV anakart, i5 650 işlemci, 8 GB RAM , 500 W PSU var. Bazı oyunlarda kasma yaşıyorum. Kasma nedeni hangi parça yüzünden olabilir acaba? Kasma yaşatan parça içinde öneri yapar mısınız? İyi sosyaller herkese.

RX480'i rahat rahat kullanmak istiyorsan en az i5 6402P almalısın. Eğer daha uygun olsun dersen i3 6100 alabilirsin yine kullanırsın RX480'i fakat bir miktar darboğaz ile karşılaşabilirsin.
Metehan arkadaşımın önerdiği parçalar 1.250 civarına denk geliyor, RAM hariç. DDR3 2x4 var suan, onuda ilerde değiştiririm artık.

Aynen o şekilde dostum, işlemci al sorunun çözülür diyemiyorum çünkü yeni işlemci=yeni soket ve DDR4 ram istiyor. Önerdiğim parçalarda RX480'i tam ucu ucuna besleyecek parçalar.

Metehan arkadaşımın önerdiği parçalar 1.250 civarına denk geliyor, RAM hariç. DDR3 2x4 var suan, onuda ilerde değiştiririm artık.
Ram önermemin sebebi intel 6. nesil işlemcilerinde DDR4 ve DDR3L ram desteği sunuyor, her durumda senin ramlerini değiştirmen gerekli.

Tamam kardeşim artık diğer ayda yavaş yavaş toplarım, sinerjiden almayı düşünüyorum parçaları diğer sitelere nazaran daha ucuza denk geliyor. Oradan hiç alışveriş yapmadım, güvenilir midir?

Tamam kardeşim artık diğer ayda yavaş yavaş toplarım, sinerjiden almayı düşünüyorum parçaları diğer sitelere nazaran daha ucuza denk geliyor. Oradan hiç alışveriş yapmadım, güvenilir midir?
Hepsiburada'dan satıcının sinerji olduğu Ram almıştım, koruma bandrolü kesilmiş geldi. Bunun dışında güç kaynağı ve ekran kartınıda oradan aldım, bir sorunla karşılaşmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…