i5 6500 İçin Ekran Kartı Seçimi

ThisisPunisher

Kilopat
Hali hazırda R7 370 ile kullandığım bilgisayarımda; R7 370’in çizgili görüntü vermesiyle HD Graphics 530’a mahkum kaldım. R7 370 ile aynı veya üzerinde maksimum 800-900TL civarında ekran kartı bakıyorum. AMD’nin fiyatları uygun ama bu R7 den sonra korku oluştu içimde. Yerine GTX1050 düşünmüştüm.
Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 570 alınabilir. Bütçeniz dahilinde güzel modeller var. Mesela, Sapphire RX 570 Nitro+ . Sorun yaşama konusunda bir şey diyemeyeceğim. Ben de GTX 1050 TI kartımı sattım, linkteki ürünü aldım. Bayram sebebiyle kargom elime ulaşmadı henüz. Bir sorun yaşamam diye umuyorum. Sapphire markasında üst seviye bir RX 570 aldığımı düşünüyorum. Beslemesi, kullanılan materyaller ve soğutması iyi gibi duruyor kağıt üzerinde.

Nvidia almakta ısrarcıysanız, en azından GTX 1060 6GB veya eşdeğeri bir kart alın derim. Bütçe olarak sorun olabilir yalnız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı