i5 6500 ile RTX 2060 Darboğaz Yapar mı?

Amd ile sorun yaşayacağımı biliyorum ne programı güzel ne güncellemeleri iyi herşey güç değil ürünü alacam bazı oyunlarda programlarda sorun yaşayacam sorun yaşamayım 2-3 fps daha az alıyım daha iyi amd nin daha çok fırın ekmek yemesi lazım.Ayrıca bana 1000 tlye 9400f'i geçecek amd işlemcisi göster diyecemde malesef yok.
 
@Gripex Kendi hayal dünyanızda size başarılar dilerim. Evet 9400F dünyanın en iyi işlemcisidir, AMD alırsanız PC 2 günde çöker ve paranız boşa gider kesinlikle PC'nin çökmemesi için Intel şart. AMD oyunlarda 5 FPS veriyor zaten boş ver. Intel al, zaten piyasada sizin gibiler olmasa adamlar ürün satamaz gidin kesinlikle alın, hatta Allah sizden razı olsun kulunuz olayım de ekstradan para da ver 5-10 bin lira kredi çek Intel'e yatır selamımı da söyle.
 
Arkadaşlar burada doğruları söyledim. AMD'ye karşı hiçbir ön yargım yok, alan arkadaşlarım pişman oldular. Aynı hatayı ben de mi yapayım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar burada doğruları söyledim. AMD'ye karşı hiçbir ön yargım yok, alan arkadaşlarım pişman oldular. Aynı hatayı ben de mi yapayım?
Ne gibi bir pişmanlıkları oldu mesela? Ve aldığı işlemci ne? 500 liralık işlemciye 2080Ti takıp bu işlemci çöp yeaa mı diyor?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kuyruk acısı olanlar nasılda kendini belli ediyor. Arkadaş size İntel seviyorum ve İntel işlemci önerilerinizi bekliyorum diyor. Amd İntel'den daha iyiyse git al güle güle kullan, gelip burada laf kalabalığı yapma.
 
Kardeşim Intel alma overlock yapmak için k serisi işlemcinin şart ekstra soğutucu alman şart z390 anakart alacaksın mecbur Intel stok fan berbat b365 anakart da 2666mhz kullanabiliyorsun
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı