i5 6500 ve GTX 1650 sistemde Windows 11'e geçilmeli mi?

ByGny

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar. i5 6500, 16 GB RAM, 1650 ve SSD olan bir sisteme sahibim. Uzun zamandır Windows 10 kullanıyorum, Windows 11 geçmeli miyim? Oyunda etki eder mi?

Sakın geçme, Windows 10’da kal.
Oyunlarda sana ekstra bir FPS kazandırmaz. Aksine, Windows 11 arka planda daha fazla kaynak tükettiği için sistemini yorup oyunlarda takılmalara bile sebep olabilir.

Sakın geçme, Windows 10'da kal.
Oyunlarda sana ekstra bir FPS kazandırmaz. Aksine, Windows 11 arka planda daha fazla kaynak tükettiği için sistemini yorup oyunlarda takılmalara bile sebep olabilir.

Geçme bende geçmedim başa baş sistemim var senle.

Evet bende geçmeme konusundayım ama güvenlik konusunda bazı kişilerde algı konusu olmuş, temiz format atıp atlas OS ya da Ghost Spectre geçmeyi düşünüyorum şahsen.

Evet bende geçmeme konusundayım ama güvenlik konusunda bazı kişilerde algı konusu olmuş, temiz format atıp atlas OS ya da Ghost Spectre geçmeyi düşünüyorum şahsen.
Aman diyeyim, sakın o işe bulaşma.
Güvenlik diyip sana en güvensiz şeyi önermişler.
Microsoft'un resmi sistemi değil. Kim olduğu belli olmayan kişilerin hızlandırdık diyerek içini açıp kurcaladığı, modifiye ettiği korsan sürümler.

İçine casus yazılım mı koydular, güvenlik duvarını mı bozdular bilemezsin. Yarın öbür gün banka hesabına girersin, şifrelerin çalınır, sistemin çöker, muhatap bulamazsın.

Kesinlikle Windows 10'da kalmanı öneririm gözle görülür hiçbir fark yaratmayacaktır Windows 11'e geçilmesi.

yaklaşık 2 yıla aşkın atlas OS kullanıyorum ama hiç öyle hırsızlık tarzı bir şey yaşamadım şahsen. Doğru diyorsunuz aslında güvenilirliği tartışılır ancak hiç öyle sorun yaşamadım (Custom OS'u savunduğumdan değil sadece kullanıyorum.)

Eve hırsız girmemiş olması, kapının güvenli olduğu anlamına gelmez, sadece şanslı olduğunu gösterir

Şahsen yeni şey geçmek için boşa uğraşa gerek yok 10'dan devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…