i5 6500 ve RX480 Sistem Önerisi

Referans kart AMD veya Nvidia'nın fabrikasında kartı üretip sırf koymak için koyduğu soğutmalardır , çok ses çıkartıp çok ısınırlar , tavsiye edilmezler.
Peki bunun için ne yapabilirim? Dedigim gibi ekran kartına uygun sogutucu bulabilir miyim ve montajı yapabilir miyim bilmiyorum.

Dostum illa soğutucu alacağım diyorsan Güç Kaynağını Aerocool 600W 80+Plus al kalan parayla soğutucu al. 120 TL gibi bir para kalıyor tahminimce dahada fazla olabilir.

Dostum illa soğutucu alacağım diyorsan Güç Kaynağını Aerocool 600W 80+Plus al kalan parayla soğutucu al. 120 TL gibi bir para kalıyor tahminimce dahada fazla olabilir.
Hocam 36TL fark oluyo ki bu farka pek gerek yok gibi duşunuyorum. Tavsiyen için teşekkur ederim. Bu sistemi böyle bırakmıyicam zaten 1-2 ay idarelik sogutucu alıcagım için böyle dusuk fiyata bakıyorum daha sonradan sıvı sogutmaya geçicem.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı