i5 6600 Sisteme PSU Önerisi

rigelorion

Hectopat
Arkadaşlar sistemim yaklaşık 2 yıllık önceki PSU'm 650lik idi ve dün sorun çıkardı. Anakarttan zannettim fakat başka PSU ile deneyince gayet sıkıntısız açıldı. Şu an kullandığım PSU bir hayli eski olan 450W bir Power Supply.
Ekran Alıntısı.JPG

Sistemim şu şekilde;
*Asus STRIX GAMING Nvidia GeForce GTX 950 2GB OC 128 Bit GDDR5 (DX12) Ekran Kartı
*Intel Core i5 6600 Soket 1151 3.3GHz 6MB Önbellek 14nm İşlemci
*Gigabyte GA-Z170-HD3P Anakart

*Kingston HyperX Fury Black 8GB DDR4(*2) RAM

Sorum şu, bu PSU bana yeterli olur mu? High Ultra Low değişiyor. Fakat istediğim oyunu oynuyorum. Buna bakılacak olursa bu PSU benim işimi görür mü yoksa değiştirmeli miyim? Değiştir derseniz de ekonomik ama güvenebileceğim PSU önerilerinize açığım. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar sistemim yaklaşık 2 yıllık önceki PSU'm 650lik idi ve dün sorun çıkardı. Anakarttan zannettim fakat başka PSU ile deneyince gayet sıkıntısız açıldı. Şu an kullandığım PSU bir hayli eski olan 450W bir Power Supply.
Eki Görüntüle 305166

Sistemim şu şekilde;
*Asus STRIX GAMING Nvidia GeForce GTX 950 2GB OC 128 Bit GDDR5 (DX12) Ekran Kartı
*Intel Core i5 6600 Soket 1151 3.3GHz 6MB Önbellek 14nm İşlemci
*Gigabyte GA-Z170-HD3P Anakart

*Kingston HyperX Fury Black 8GB DDR4(*2) RAM

Sorum şu, bu PSU bana yeterli olur mu? High Ultra Low değişiyor. Fakat istediğim oyunu oynuyorum. Buna bakılacak olursa bu PSU benim işimi görür mü yoksa değiştirmeli miyim? Değiştir derseniz de ekonomik ama güvenebileceğim PSU önerilerinize açığım. Teşekkürler.
80+ sertifikalı PSU alabilirsiniz favorim
EVGA 550 B3 80 Plus BRONZE 550W

Aynı işlemciyi kullanıyorum, kasa ile birlikte gelen VS650’yi de uzun süredir kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım ancak gereksiz yüksek kapasitesi. VS serisi ucuz, kimisi sorun yaşadığını söylese de herkesin başına gelebilecek ufak sorunlar gibi görüyorum, ben bir sıkıntı yaşamadım gayette öneririm, VS450’ye bakabilirsin.

80+ sertifikalı PSU alabilirsiniz favorim
EVGA 550 B3 80 Plus BRONZE 550W

Bunun bir satış sitesini özel mesaj olarak atar mısınız teşekkür ederim.
Sisteminizi güvenliği belli olmayan bir PSU'ya emanet etmeyin, bu riski almayın.
Size önerim FSP 500W Meet 85 Güç Kaynağı bunu almanızdır.
Teşekkürler değerlendireceğim.
VS ve CX serisi kronik sorunludur.
Genel olarak önerilmiyor.
Kronik sorunlu olması her üründe sorunun nüksetmesini gerektirmiyor.
Almanızı önermem.

Uyarınız için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı