i5 6600 ve RX 480 Sistem Toplama

Hangi parçada model düşürmeye gidip masrafı azaltabilirim

• İşlemci

Oy: 2 28,6%
  • Anakart

Oy: 6 85,7%
  • Ram

Oy: 0 0,0%
  • Ekran kartı(rx 480 alacagım 200$dan)

• Monitor

• Oy verenlerin toplamı
    7
  • Anket kapandı .

FujinCSGO

Hectopat
Daha fazla  
2 adet power gözükmektedir. Kasayi power ile birlikte alma kararı alıp kasadakini kullanacagım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Overclock yapmayacaksanız o anakart gereksiz. B150 çipsetli bir anakart alıp i5 6500 ya da 6400 tercih edebilirsiniz. Asus'un hdmi girişli 23.6 inch 1ms bir monitörü gameekstra'da alacağınız monitör ile aynı fiyatta. Onu almanızı önrririm.

Anakart, bu sisteme çok gereksiz. Anakartı düşürüp ekran kartında değişikliğe gidebilirsiniz. Masraftan kaçmak istiyorsanız monitörü de değiştirebilirsiniz. Viewsonic ve Noc markalarına bakabilirsiniz.

Ben bu masraftan kaçma olayını hiç anlamıyorum arkadaşlar. Alacaksan kaliteli alacaksın yok ondan kıs yok bundan kıs? ha gerekli değilse kısılır ama işlemciyi arttırayım ekran kartını yükselteyim veya ram'i 32gb yapıyım diye bütçe kısmak mantıklı değil.

Ayrıca anakart düşürülebilir arkadaşlara katılıyorum.

İki tane güç kaynağı olayını anlayamadım. Ayrıca başka bir sistem için de mi güç kaynağı alıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…