i5 6600K GTS 450 sisteme 300W PSU yeter mi?

furkaniko

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Siber Güvenlik Uzmanı
Arkadaşlar merhaba bilgisayarın özellikleri aşağıdadır sizce 300W PSU bu sisteme yeter mi? Yetmez ise uygun fiyatlı ama yarı yolda bırakmayacak PSU tavsiyesinde bulunur musunuz?
İşlemci: Intel i5 6600K
Ekran kartı: GTS 450
RAM: 8 GB
Anakart: MSI Gaming Pro Carbon DDR4

Arkadaşlar merhaba bilgisayarın özellikleri aşağıdadır sizce 300W PSU bu sisteme yeter mi? Yetmez ise uygun fiyatlı ama yarı yolda bırakmayacak PSU tavsiyesinde bulunur musunuz?
İşlemci: Intel i5 6600K.
Ekran kartı: GTS 450.
RAM: 8 GB.
Anakart: MSI Gaming Pro Carbon DDR4.

300W yetmez hocam ekran kartınız çok çekiyor.
Bütçe verin uygun bir PSU bakalım.

Hocam piyasaya pek hakim değilim şimdi bir bütçe veririm gülünç olmasın :D 300-400 TL civarı bütçem var denebilir.

Niye gülelim hocam destek için buradayız.
Alabilirseniz birinci alamazsanız ikinciyi alın.

GTS 450 ilk ekran kartım o zamanlar anlamıyordum pek bilgisayarcı 400W takmıştı.

Dosya Ekleri

• 1652391716246.png
    1652391716246.png
    222,1 KB · Görüntüleme: 41
Niye gülelim hocam destek için buradayız.
Alabilirseniz birinci alamazsanız ikinciyi alın.

teşekkür ederim öneriniz için ikinci el psu alınır mı sizce ikinci ele yönelsem?
GTS 450 ilk ekran kartım o zamanlar anlamıyordum pek bilgisayarcı 400W takmıştı.
işlemciniz neydi

Teşekkür ederim öneriniz için ikinci el PSU alınır mı? Sizce ikinci ele yönelsem?

İşlemciniz neydi.

Temiz sistem yükseltmesinden çıkma ya da garantisi faturası olan bulursanız alınır.
Ama marka modeli buraya yazın yine de al ya da alma diyelim.

Elimde ikinci el var ama buradan satış ya da benzeri bilgi vermek yasak.

Eğer elinde 300Watt güç kaynağı varsa dene. Yetebilir, bir sitede 300Watt öneriliyor. Yalnız güç kaynağında, ekran kartına takacak bir tane 6 pin güç bağlantısı da olması lazım.

Screenshot_1.jpg

Eğer elinde 300watt güç kaynağı varsa dene. Yetebilir, bir sitede 300watt öneriliyor. Yalnız güç kaynağında, ekran kartına takacak bir tane 6 pin güç bağlantısı da olması lazım.

Eki Görüntüle 1386279

Arkadaşın işlemciside yüksek çekiyor 100W o sebeple riske gerek yok.
Ayrıca PSU tam 300 bile verse yani kaliteli bir PSU bile olsa sorun olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı