WiDuhra Hectopat Katılım 11 Şubat 2016 Mesajlar 354 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2016 #11 Kullgan dedi: Ve değişti hocam şu an sistemi değiştirdim ve şu şekilde bir sistem toplamaya karar verdim. Herhangi bir sıkıntı var mı?Eki Görüntüle 163921 Genişletmek için tıkla... Sistem gayet güzel ancak anakart fazla olmuş gibi düşünüyorum.
Kullgan dedi: Ve değişti hocam şu an sistemi değiştirdim ve şu şekilde bir sistem toplamaya karar verdim. Herhangi bir sıkıntı var mı?Eki Görüntüle 163921 Genişletmek için tıkla... Sistem gayet güzel ancak anakart fazla olmuş gibi düşünüyorum.
Noggola Hectopat Katılım 1 Mayıs 2016 Mesajlar 573 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2016 #12 Kullgan dedi: Ve değişti hocam şu an sistemi değiştirdim ve şu şekilde bir sistem toplamaya karar verdim. Herhangi bir sıkıntı var mı?Eki Görüntüle 163921 Genişletmek için tıkla... SSD de almalısın. Bilgisayarı gerçekten hızlandıracaktır(oyunda fps arttırmayacak bilgisayarı hızlandıracak).
Kullgan dedi: Ve değişti hocam şu an sistemi değiştirdim ve şu şekilde bir sistem toplamaya karar verdim. Herhangi bir sıkıntı var mı?Eki Görüntüle 163921 Genişletmek için tıkla... SSD de almalısın. Bilgisayarı gerçekten hızlandıracaktır(oyunda fps arttırmayacak bilgisayarı hızlandıracak).
K Kullgan Hectopat Katılım 31 Mayıs 2016 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2016 #13 Onlar zamanla yapacagım upgradeler ramide 32 ye çıkarmayı düşünüyorum 8x4 olacak şekilde ama bunlar tabikide zamanla
Onlar zamanla yapacagım upgradeler ramide 32 ye çıkarmayı düşünüyorum 8x4 olacak şekilde ama bunlar tabikide zamanla
Erşan Kuneri Kilopat Katılım 6 Nisan 2016 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2016 #14 Kullgan dedi: Ve değişti hocam şu an sistemi değiştirdim ve şu şekilde bir sistem toplamaya karar verdim. Herhangi bir sıkıntı var mı?Eki Görüntüle 163921 Genişletmek için tıkla... Madem yeni serileri almayacaksın o zaman sorun yok sistem gayet güzel. Şimdiden hayırlı olsun LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullgan dedi: Ve değişti hocam şu an sistemi değiştirdim ve şu şekilde bir sistem toplamaya karar verdim. Herhangi bir sıkıntı var mı?Eki Görüntüle 163921 Genişletmek için tıkla... Madem yeni serileri almayacaksın o zaman sorun yok sistem gayet güzel. Şimdiden hayırlı olsun LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
K Kullgan Hectopat Katılım 31 Mayıs 2016 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2016 #15 Herkese teşekkürler yardımları konusunda burayada atarım sistem elime geçtiğinde Bütçe konusunda sıkıntıya girdim ve malesef bu sistemi toplayamayacağım. Sistemi bu şekilde değiştirdim herhangi bir sıkıntısı var mı acaba?
Herkese teşekkürler yardımları konusunda burayada atarım sistem elime geçtiğinde Bütçe konusunda sıkıntıya girdim ve malesef bu sistemi toplayamayacağım. Sistemi bu şekilde değiştirdim herhangi bir sıkıntısı var mı acaba?
YasinGüneş Kilopat Katılım 27 Mayıs 2016 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2016 #16 Bir ay kadar bekleyip rx 480 ekran kartını almanı öneririm. Hem ucuz hem süper performanslı olacak
K Kullgan Hectopat Katılım 31 Mayıs 2016 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2016 #17 Bugün alıyorum hocam sistemi bekleme gibi bir şansım yok
YasinGüneş Kilopat Katılım 27 Mayıs 2016 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2016 #18 Hayırlı olsun