İ5 6600K ve GTX 1070 sistem toplama

burakxyz

Megapat
Daha fazla  
Yeni bir sistem topladım kendimce size sormadan tabii ki de olmayacağı için birkaç sorum olacak;
  1. Bilgisayarı 5 yıl 6 yıl kullanmak için alıyorum ileride çıkacak oyunlarda işlemci ile erkan kartı dar boğaz yapar mı daha verimli uzun yıl kullanım için işlemciyi değiştirmeli miyim ?
  2. Sisteme ekran, kasa, güç kaynağı ve işlemci soğutucusu eklemedim sizin önerileriniz var mı uygun fiyatlı bir şeyler? Soğutucuyu sıvı soğutma istiyorum. Ekran olarak 500 TL civarında bir ekran öneriniz var mı?
  3. Parçalar birbirine uyumlu mu "şunu değiştirsen daha iyi olabilir" dediğiniz parçalar var mı?
  4. Şu anki kullandığım bilgisayarı idarelik almıştım. 1000 TL civarıydı dolar üzerinden almıştım dolar arttı tabi 1300 TL falan oldu sizce bu bilgisayarı kaça satabilirim?

• Anakart:ASUS M5A97 LE R2 970
  • HDD:500GB WEST DİG 16MB CACHE
  • Ekran kartı:Galaxy 2GB GT630 128BİT
  • İşlemci:AMD FX-6300 six core
  • RAM:4GB 1333MHZ Kingston DDR3 ram

Adsız.png

1. 5-6 sene rahat kullanıp kullanamayacağını biz bilemeyiz. Teknoloji her sene gelişiyor. Bakarsın adamlar 2-3 seneye GTX 1080'in açamayacağı oyun yapar.

2. GTX 1070 ile bütçen var ise 2k bir monitör alabilirsin. Bütçen yok ise şu monitörü öneririm ASUS 21.5" VP228H 1ms Full HD HDMI Gaming Monitör

3. Sistem uyumlu ve güzel. Ama istersen RAM'leri 2x8 kit halinde kullanabilirsin. Hem CL değeri düşer.

4. Piyasanın durumuna göre sitelerde satabilirsin. İçindeki parçalar okadar kaliteli değil. Herhalde en fazla 500 TL civarına birine satabilirsin. Ama bunu ben bilemem pazarlık yapabilirsin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı