S SoykanTR Hectopat Katılım 7 Şubat 2016 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2016 #1 Arkadaşlar alta sistem özelliklerimi yazdım. Hangi oyunları kaldırır? Ve sizce iyi mi ? Sistem: Windows 8.1 İşletim sistemi Intel(R) Core(TM) i5 CPU 670 @ 3.47GHz 3.46GHz 4 GB RAM DDR3 64 Bit işletim sistemi x64 tabanlı işlemci Ekran Kartı: Intel(R) HD Graphics Ve oyunlar da: Wolfteam Minecraft The Long Dark ETS2 Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar alta sistem özelliklerimi yazdım. Hangi oyunları kaldırır? Ve sizce iyi mi ? Sistem: Windows 8.1 İşletim sistemi Intel(R) Core(TM) i5 CPU 670 @ 3.47GHz 3.46GHz 4 GB RAM DDR3 64 Bit işletim sistemi x64 tabanlı işlemci Ekran Kartı: Intel(R) HD Graphics Ve oyunlar da: Wolfteam Minecraft The Long Dark ETS2 Şimdiden teşekkürler.
Sweet Johnson Decapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 281 Çözümler 1 Yer İzmir / Bornova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Eylül 2019 #2 Wolfteam’i haydi haydi kaldırırsın. Minecraft da aynı şekilde. The Long Dark’ı akıcı şekilde oynayamazsın. Kaldırmaz. ETS 2’yi de düşük ayarlarda oynayabilirsin.
Wolfteam’i haydi haydi kaldırırsın. Minecraft da aynı şekilde. The Long Dark’ı akıcı şekilde oynayamazsın. Kaldırmaz. ETS 2’yi de düşük ayarlarda oynayabilirsin.