Konu sahibi soruyu sormuş gitmiş., Soru işaretini koyan arkadaşta sağolsun neye soru işareti koymuş, neye şaşırmış, ne yapmak istemiş belli değil. Biz dağılalım en iyisi. 
Belli ama anlayamamışsınız sanırım, "7600k da 5.nesil işlemci 7400 de" yazmış fakat bunların ikisi de 7.nesil işlemci.Konu sahibi soruyu sormuş gitmiş., Soru işaretini koyan arkadaşta sağolsun neye soru işareti koymuş, neye şaşırmış, ne yapmak istemiş belli değil. Biz dağılalım en iyisi.![]()
Konu sahibi soruyu sormuş gitmiş. Soru işaretini koyan arkadaşta sağ olsun neye soru işareti koymuş, neye şaşırmış, ne yapmak istemiş belli değil. Biz dağılalım en iyisi.![]()
Hangi oyun hani 7. nesil i5 kaç FPS biraz konuyu açarsan yardımcı olabiliriz. Şimdi i5 7600K'da 5. nesil i5, i5 7400'de...
Hocam alan açmayı denediniz mi?
Sistemi SSD'ye nasıl taşıdınız?
Temiz kurulum mu yaptınız yoksa klonlama mı yaptınız?
Belli ama anlayamamışsınız sanırım, "7600K'da 5.nesil işlemci 7400'de" yazmış fakat bunların ikisi de 7.nesil işlemci.
SSD modeli nedir? Kronik sorunu olabilir.Soru sorup bir yere gitmedim hocam konuyu yanlış açtım mod. Arkadaşlar sağ olsun yorum yapmamı vs... Engelledi direkt o yüzden cevap yazamadım hiçbir yoruma.
Valorant oynuyorum fakat oyunla ilgisi yok genel olarak kasma yapıyor F5 yapsam bile hemen yenilemiyor 2-3 saniye sonra yeniliyordu.
Evet denedim ama gene aynı sorunla karşılaşıyordum.
Temiz kurulum yapmıştım hocam.
Takıldığınız yere inanamıyorum gerçekten i5 7500 işlemcim.
SSD modeli nedir? Kronik sorunu olabilir.
Peki SSD olarak ne kullanıyorsunuz?
Marka model olarak.
Hayır 5.nesil dememiş. 5.nesil 7400 de var demiş. Yani modeli belirtmesini söylemiş.Arkadaş yanlışlıkla 5. nesil yazmış, ona "?" göndermiş. Zaten altını çizmiş oranın, bu kadar yüklenmeye gerek yok önce bi okuyun lütfen.
Niye soru işareti atıyorsun? 7.nesil tek işlemci sanki. Daha konu açmayı, bilgilendirmeyi bilmiyorsun bir de başkasını aşağılara gibi yorum atıyorsun. Yazık.
Konu sahibi soruyu sormuş gitmiş., Soru işaretini koyan arkadaşta sağolsun neye soru işareti koymuş, neye şaşırmış, ne yapmak istemiş belli değil. Biz dağılalım en iyisi.![]()
Bide üstüne ben yazıyorum anlamadığı için, hâla anlamamakta ısrar ediyor arkadaş. Bide linçlemeye başladılar.Altını çizmeme rağmen birde üstüne büyük yazılarla belirtmeme rağmen anlayamadıysan bir göz doktoruna görünmeni tavsiye ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.