İşlemcinizin içindeki grafik birimi nedir? Ayrıca nedense işlemciniz ile ilgili internette pek bir bilgi bulamadım. Eğer i5 7200U'dan bahsediyorsanı Monterey deneyebilirsiniz. 940MX kartını çalıştıramayacaksınız. Bu yüzden edit, render gibi şeyler yapacaksanız UHD 620 çok yeterli olmayabilir. Onun dışında SSD, ethernet ve Wi-Fi kartınızın modellerini AIDA64 ile kontrol edip buraya yazın.Merhaba arkadaşlar, bilgisayarıma Hackintosh yapmak istiyorum. Hangi macOS sürümünü kurmalıyım?
Peki hocam teşekkürler.İşlemcinizin içindeki grafik birimi nedir? Ayrıca nedense işlemciniz ile ilgili internette pek bir bilgi bulamadım. Eğer i5 7200U'dan bahsediyorsanı Monterey deneyebilirsiniz. 940MX kartını çalıştıramayacaksınız. Bu yüzden edit, render gibi şeyler yapacaksanız UHD 620 çok yeterli olmayabilir. Onun dışında SSD, ethernet ve Wi-Fi kartınızın modellerini AIDA64 ile kontrol edip buraya yazın.
İşlemcim i5 7200U, harici ekran kartı önemli değil kullanmasam da olur, SSD yok maalesef, Wi-Fi kartım Realtek RTL8723BE Wireless LAN 802.11n PCI-E Network Adapter.İşlemcinizin içindeki grafik birimi nedir? Ayrıca nedense işlemciniz ile ilgili internette pek bir bilgi bulamadım. Eğer i5 7200U'dan bahsediyorsanı Monterey deneyebilirsiniz. 940MX kartını çalıştıramayacaksınız. Bu yüzden edit, render gibi şeyler yapacaksanız UHD 620 çok yeterli olmayabilir. Onun dışında SSD, ethernet ve Wi-Fi kartınızın modellerini AIDA64 ile kontrol edip buraya yazın.
Ne yazık ki Wi-Fi kartınız da uyumsuz. AIDA64 üzerinden ethernet kartı modelinize bakıp söyler misiniz?Peki hocam teşekkürler.
İşlemcim i5 7200u, harici ekran kartı önemli değil kullanmasamda olur, ssd yok maalesef, wifi kartım Realtek RTL8723BE Wireless LAN 802.11n PCI-E Network Adapter.
Linux'a AIDA64 indirmemin bir yolu var mı?Ne yazık ki Wi-Fi kartınız da uyumsuz. AIDA64 üzerinden ethernet kartı modelinize bakıp söyler misiniz?
Hocam acaba Wi-Fi herhangi bir şekilde kullanmamın yolu var mı? Kurulum için internet şart mı?Ethernet kullanmak sorun değil derseniz Catalina deneyin. Zira HDD ile Monterey ağır gelebilir.