i5 7200U 940MX Sistemin Sürücüleri Nasıl Yüklenir?

wesroll

Hectopat
Katılım
13 Temmuz 2020
Mesajlar
660
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Driverlarımı DDU'yla önceden açmış olduğum bir konu da performans düşüklüğü yaşadığımı belirttiğim için gelen öneri sonucu silip yükledim. Ama nedense Epic Games'e girmeye çalışırken hata veriyor, minimum sistem gereksinimlerini karşılamıyor diye hata veriyor. PC'm biraz daha yavaş açılmaya falan başladı. Ne yapmam gerekiyor, ben bu Driver'ları nasıl yeniden düzeltebilirim? Sistemim 940MX ve HD 620 ekran kartlarım var. 8 GB RAM, i5 7200U işlemci.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim eski laptopum, ah be. Driver konusuna gelirsek, aygıt yöneticisinden ve geforce experience'den ekran kartını vb. güncellemeyi deneyebilirsiniz. Ekstra olarak internetten de işlemci ekran kartı vb. gibi şeylerin modelini aratarak veya nvidia sitesine girere
 
Yok hocam zaten denedim. Driverlar yüklü ama ben bunları önceki yaptığım gibi DDU'yla silip yüklemek istemiyorum. Bana cok sorun cikartti, rahat oyun oynayamadım bütün gün. Format atmak da istemiyorum, içerisinde çok şey var. Bu driverları benim bastan silip yükleme şansım yok mu uygulama kullanmadan ikinci parti?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı