i5 7200U işlemci günümüzde hala performanslı çalışır mı?

3000 Tl ye değer mi peki ?

O tip oyunları rahatlıkla oynarsın.
Ayni soruyu size de soruyorum 3000 Tl ye değer mi sizce cihaz Lenovo Thinkpad

Hocam eski Thinkpad'ler daha çok iş bilgisayarı günümüzdeki fiyata değmeyebilir ya 3000'e belki üstüne bi 2 kat sen koyup series s konsol alınabilir ikinci ele Zula falan çok lazım değilse gamepass ile GTA 5 akabilirsin. Çünkü bunun daha bakım masrafları olacak SSD yoksa alcan termal macun alcan gibi gibi. SSD fiyatları da ucuzları bile pahalandı bi 256 almak istesen gene bi 1000 oradan giderin olacak.

Ayni soruyu size de soruyorum 3000 Tl ye değer mi sizce cihaz Lenovo Thinkpad
Pazarlıkla indirme şansın varsa zorla dediğim gibi bakım masrafı da olacak. Windows 10 64 bit kurarsın.

Minimum bu kadar yapiyo satici zaten sahibindene bakiyorum en ucuzu bu fiyata o zaman ben bundan vazgeçim hepsi burada da vb platformlarda 9k 10k çok performansli cihazlar var hem öğrenci indirimi de yakalayabilirim.

Minimum bu kadar yapiyo satici zaten sahibindene bakiyorum en ucuzu bu fiyata o zaman ben bundan vazgeçim hepsi burada da vb platformlarda 9k 10k çok performansli cihazlar var hem öğrenci indirimi de yakalayabilirim.
Öyle yap bence de 10k altı vergi iadesine uygun laptoplar için Ryzen işlemcili cihazlar var . Onlar saydıklarını oynatır düzeyde ileride ram eklemesi falanda yaparsın şuan Amazon'da kampanya var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…