i5 7200U sisteme nasıl Windows 11 kurulur?

wyusuf58w

Hectopat
RAM
8GB 2133MHZ Crucial Ram (Laptop)
SSD veya HDD modeli
Samsung Evo 860 500GB
Ekran kartı
Geforce 920MX
Anakart
Quanta LG9/LG9A
İşlemci
i5 7200U
Cihaz laptop. Windows 10 akıcı bir şekilde çalışıyor birçok oyunu oynuyorum fakat Windows hasar gördü bazı şeyler açılmıyor veya açılıp hemen kapanıyor düzeltme yöntemlerini denedim fakat düzelmedi format atacağım. Atmışken Windows 11 olsun uzun bir süre uğraşmayım diyorum. Cihaz sistem durum denetiminde sadece işlemciyi desteklemiyor kalan her şeyi destekliyor sorunu yok. Bu cihaza Windows 11 nasıl kurabilirim? Sorun çıkarır mı kurulum esnasında? Elimde tek USB var eğer hata verirse cihazı açamayacağım Windows 10 USB'si olmayacağı için. Temiz sıfırdan UEFI destekli bir kurulum yapmak istiyorumç nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam bende 6500u 920M var Windows 11 akıcı çalışıyordu fakat Valorant'ta van 9001 hatası alıyordum (TPM yüzünden) onun dışında bir şey görmedim belki sizinki yenidir almazsınız.

Hocam ben bile kullanıyorum. USB içerisinden manuel kurulum yapabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
(CMD için Shift+F10 basın.) (0.30'uncu saniyede cd /d D:\Sources yazıyor.) (55'inci saniyeye kadar yapın. Sonra OOBE skip gösteriyor.)

çok saçma bir olay isteyen yükler desteklemeyenede sorumluluk kabul etmiyoruz de izin ver pc de herşey var işlemci 7.nesil diye yüklemiyor. rufus üzerinden tpm filan onları kaldıran bi usb hazırlama yöntemi buldum onunla usb yaptım fakat hata verir pc işletim sistemsiz kalır diye de güvenip yapamıyorum

şimdi ben bu rufusta extended yazanla uefi usb hazırladım no secure boot filan yazıyordu ama cpu ile ilgili birşey göremedim kurayım mı hata verir mi ? hata verirse pc yi açamam çünkü elimde win 10 usb yok hazırlayacak cihazda yok

Riske girip resmi kendi sitesindeki programla usb oluşturdum hiçbir uyarı hata vermeden kuruldu fakat masaüstü gelir gelmez 8 tane dll hatasıyla geldi vcruntime adında birkaç dll webviev adında birkaç dll ve sqlite3 adında bir dll için Windows üzerinde çalışmaya tasarlanmadi şeklinde uyarı verdi intelin driverini bulamamış Nvidia ise açıldığında 376 sürümü yüklüydı hatalar bundandır diye düşündüm birkaç da güncelleme var hepsini yapıp son durumu yazacağım

Son düzenleme:
Bazı oyunlar TPM 2.0 istiyor. Valorant gibi. Bilgisayarınızda yoksa açamazsınız.

Bilgisayarda tpm 2.0 ve secure boot var sadece işlemci desteklemiyordu onuda hiç uyari bile vermeden kurdu. İntel driveri kurunca dll hataları 8den 3e indi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…