Emirhan Aksulu
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Hp Victus RTX 3060, i7-12700H, 16 GB 4800 MHz, 512 GB M2 SSD.
- Cinsiyet
- Erkek
Rica ediyorum tanıdıklarınız veya gördüklerinize dair yorumlar yapmayın. Sayısal veriler üstünden konuşuyoruz. Hatta burada da konuşmayı bitirip mesajlarınızı göz ardı etme seçeneğini kullanıyorum. Hiçbir bilgiye veya donanıma sahip olmadan "fanboyluk" yapıyorsun. Hayatında bir kere bile ne yeni nesil AMD ne de yeni nesil Intel kullanmadığında da belli oluyor laflarından.
Öncelikle , bu konunun bir tartışmaya dönmesini istemem. Bu yüzden üzerine daha fazla yorum yapılmasındansa bu kararı kullanıcılara bırakmanızı isterim. Ayrıca eğer benim fikrimi soracak olursanız , daha önceki yorumlarınızda yapmış olduğunuz " amd'nin 20 kartından hatırı sayılır bir kısmında problem çıkıyor " demenizi düşündüm . Ne kadar süredir bilgisayar kullandığınızı , ve ne tip kartları görüp bunun hakkında ne kadar gerçek görüş sahibi olduğunuzu bilmiyorum . Ama şunu söyleyebilirim ki bundan önce kullandığım , arkadaşlarım sahip olup bana test ettirdikleri , eski ve yeni nesil karışık olmak üzere yaklaşık 5 - 10 adet Amd kartının hiçbirinde bırakın sorun yaşamayı performansında gözle görülebilecek bir düşüş bile görmedim. İntel ve nvidia'nın daha fazla pazar payı olduğu söylenmiş , doğrudur. Ama bunun sebebinin iyi kartlar ve işlemciler yaptıklarından dolayı değil ( ki bana göre fiyat performans değeri çok düşük kartlar , çünkü verdikleri performansa göre amd safında çok daha güçlü karlar var... ), çok fazla oyunda , programda reklamlarının olması ve optimize edilmiş olmalarına bağlıyorum.
Ayrıca şu anda ekran kartı elimde . Merak ediyorsanız 590 aldım . İşlemcimi darboğaza sokabilecek kadar güçlü çalıştıramadım daha. Bu yüzden tam olarak size " Dar boğaz olmuyor " Dİyemeyeceğim. Ancak şunu diyebilirim ki şu ana kadar ne kadar oyun varsa ultra'da açmayı denedim ama darboğaza rastlamadım.
Herkese ilgisi için tekrar teşekkür eder , iyi günler , iyi çalışmalar ve iyi oyunlar dilerim .