krm.bdr Decapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 125 31 Mart 2021 #11 Kuzeyyyyyys dedi: Hayır piyasadan haberin yok sanırım tüm gün piyasadyım 6K-7k ya satılır sadece o kart. Genişletmek için tıkla... anladım ben komple sistem fiyatını sormuştum
Kuzeyyyyyys dedi: Hayır piyasadan haberin yok sanırım tüm gün piyasadyım 6K-7k ya satılır sadece o kart. Genişletmek için tıkla... anladım ben komple sistem fiyatını sormuştum
Kuzeyyyyyys Centipat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 987 Yer hip hop dans yapıyom çokda eğleniyom Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dansçıyım ben galiba 31 Mart 2021 #12 krm.bdr dedi: anladım ben komple sistem fiyatını sormuştum Genişletmek için tıkla... klavye mouse mönitör dahilmi değilse 8kya koy.
krm.bdr dedi: anladım ben komple sistem fiyatını sormuştum Genişletmek için tıkla... klavye mouse mönitör dahilmi değilse 8kya koy.
krm.bdr Decapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 125 31 Mart 2021 #13 Kuzeyyyyyys dedi: Hayır piyasadan haberin yok sanırım tüm gün piyasadyım 6K-7k ya satılır sadece o kart. Genişletmek için tıkla... ben komple sistem fiyatı ne kadar eder merak ediyorum Kuzeyyyyyys dedi: klavye mouse mönitör dahilmi değilse 8kya koy. Genişletmek için tıkla... onlar dahil değil sadece sistem
Kuzeyyyyyys dedi: Hayır piyasadan haberin yok sanırım tüm gün piyasadyım 6K-7k ya satılır sadece o kart. Genişletmek için tıkla... ben komple sistem fiyatı ne kadar eder merak ediyorum Kuzeyyyyyys dedi: klavye mouse mönitör dahilmi değilse 8kya koy. Genişletmek için tıkla... onlar dahil değil sadece sistem
Kuzeyyyyyys Centipat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 987 Yer hip hop dans yapıyom çokda eğleniyom Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dansçıyım ben galiba 31 Mart 2021 #14 krm.bdr dedi: Ben komple sistem fiyatı ne kadar eder merak ediyorum Onlar dahil değil sadece sistem Genişletmek için tıkla... sadece sistem 7K ya da 8k.
krm.bdr dedi: Ben komple sistem fiyatı ne kadar eder merak ediyorum Onlar dahil değil sadece sistem Genişletmek için tıkla... sadece sistem 7K ya da 8k.
krm.bdr Decapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 125 31 Mart 2021 #15 Kuzeyyyyyys dedi: sadece sistem 7K ya da 8k. Genişletmek için tıkla... Zamanında monitör, klavye vs. komple 5k vermiştim. Güzel kar bırakıyor
Kuzeyyyyyys dedi: sadece sistem 7K ya da 8k. Genişletmek için tıkla... Zamanında monitör, klavye vs. komple 5k vermiştim. Güzel kar bırakıyor
Kuzeyyyyyys Centipat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 987 Yer hip hop dans yapıyom çokda eğleniyom Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dansçıyım ben galiba 31 Mart 2021 #16 krm.bdr dedi: Zamanında monitör, klavye vs. komple 5k vermiştim. Güzel kar bırakıyor Genişletmek için tıkla... çok iyi fiyat.
krm.bdr dedi: Zamanında monitör, klavye vs. komple 5k vermiştim. Güzel kar bırakıyor Genişletmek için tıkla... çok iyi fiyat.
İBEX_0709 Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 1.081 Çözümler 2 Yer Konya, Selçuklu 31 Mart 2021 #17 Sürprizbozan: (!) ne kadar eder? [Çok eder. Ne kadar. Çok. Hocam işin şakası, elindeki ekran kartı 8 GB ise 5K'ya, bir Mining'ci bulup satabilirsin. Sistemi 7K'ya satabilirsin. Ekran kartının kaç GB olduğunu kendimiz tahmin ediyoruz herhalde.
Sürprizbozan: (!) ne kadar eder? [Çok eder. Ne kadar. Çok. Hocam işin şakası, elindeki ekran kartı 8 GB ise 5K'ya, bir Mining'ci bulup satabilirsin. Sistemi 7K'ya satabilirsin. Ekran kartının kaç GB olduğunu kendimiz tahmin ediyoruz herhalde.
krm.bdr Decapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 125 31 Mart 2021 #18 pusula dedi: Sürprizbozan: (!) ne kadar eder? [Çok eder. Ne kadar. Çok. Hocam işin şakası, elindeki ekran kartı 8 GB ise 5K'ya, bir Mining'ci bulup satabilirsin. Sistemi 7K'ya satabilirsin. Ekran kartının kaç GB olduğunu kendimiz tahmin ediyoruz herhalde. Genişletmek için tıkla... tartışmanın ilk başlarını okusaydınız görebilirdiniz. 8gb
pusula dedi: Sürprizbozan: (!) ne kadar eder? [Çok eder. Ne kadar. Çok. Hocam işin şakası, elindeki ekran kartı 8 GB ise 5K'ya, bir Mining'ci bulup satabilirsin. Sistemi 7K'ya satabilirsin. Ekran kartının kaç GB olduğunu kendimiz tahmin ediyoruz herhalde. Genişletmek için tıkla... tartışmanın ilk başlarını okusaydınız görebilirdiniz. 8gb