İ5-7400 ve RX590 Darboğaz Sorunu

KranKheit

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
AAA oyunları oynarken çok rahatsız edici bir sorun olmuyor ama LOL, CS:GO gibi daha düşük seviye oyunları oynarken inanılmaz FPS dropları oluyor. LOL'de rahat 144 FPS üstü almam gerekirken 85-100 arası, fight sırasında ani takılmalar ve 30-40 arası FPS oluyor. CS:GO'da ise maximum 80-120 arası değerler gördüm. Oyun içi değerlere baktığım zaman ekran kartının hep düşük performansda çalıştığını gördüm. Anlık 100'e çıkıyor ama nafile, yardımlarınızı bekliyorum.

Bileşenlerim;

İ5-7400
Sapphire RX590
msI B250 Gaming Plus
Hi-Level 480GB SSD
WD 7200 RPM HDD
HyperX 2400MHZ DDR4 16 GB RAM
Everest marka kasa
Everest marka PSU 500W

Son düzenleyen: Moderatör:
bunu her yerde gormeye basladim ve sacma gelmye basladi . herkes intel islemciye gidip amd aliyor veya amd islemci alip gtx ekran kartlari takiyor bence bu f/p acisindan mantiksiz bir hareket ya amd sistem toplayin yada intel-gtx sistem toplayin bu gibi sorunlarla karsi karsiya da kalmazsiniz

Bende ryzen 5 2600 rx 570 sistem var cs goda 250 aşağısı görmüyorum pek gerçekten intel amd uyumsuzluğundan kaynaklanıyor ise çok kötü bir durum ama çözümü olmalı inşallah çözebilirsin.

Bazen %60-70 kullanıma çıkıyor, sonra yine sıfıra düşüyor.

Dosya Ekleri

• Screen02.png
    Screen02.png
    938,3 KB · Görüntüleme: 75
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı